Mand kidnappede Lady Gagas hunde: Du gætter aldrig, hvor længe han skal sidde i fængsel

06/12/22 07:32

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det var i februar 2021, som Lady Gagas hunde blev kidnappet.

Ryan Fischer pådrog sig alvorlige skader efter at være blevet skudt, mens han var ude at gå tur med to af Lady Gagas hunde i Californien februar 2021.

De franske bulldogs, Koji og Gustavo, blev stjålet under angrebet sent om natten, før de senere blev returneret til den 36-årige sanger.

Ifølge ABC News bekræftede Los Angeles County District Attorney's Office, at gerningsmanden James Howard Jackson blev idømt 21 års fængsel.

James Howard Jackson indrømmede også påstanden om at have påført store legemsbeskadigelser og er tidligere angreb. Det skriver Metro.

Han skulle efter sigende have været en af ​​tre mænd og to medskyldige, der var involveret i tyveriet af hundene.

Han kørte angiveligt rundt i Hollywood og andre områder i Californien på udkig efter franske bulldogs, som kunne sælges for tusindvis af dollars, men det menes, at de ikke var klar over, at hundene som Ryan Fischer gik med, tilhørte den Oscar-vindende sangerinde Lady Gaga.

James Howard Jackson siges at have åbnet ild mod Ryan Fischer nær Sunset Boulevard, og et nærliggende overvågningskamera fangede offeret som skreg: 'Åh, min Gud! Jeg er blevet skudt!’, ‘Hjælp mig!’ og ‘Jeg bløder fra mit bryst!’

Da James Howard Jacksons dom blev hørt i retten, holdt Ryan Fischer en følelsesladet tale, der beskrev hændelsens indvirkning på hans liv.

"Du skød mig og lod mig dø, og vores begges liv har ændret sig for altid. Jeg tilgiver dig. Med angrebet ændrede du fuldstændig mit liv. Jeg ved, at jeg ikke helt kan komme videre fra den aften, du skød mig, til jeg sagde de ord til dig. [Hundene] blev returneret og returneret til deres mor. Jeg tror ikke, jeg kunne have levet med mig selv, hvis de døde," sagde Ryan Fischer ifølge Rolling Stone.

En kvinde ved navn Jennifer McBride returnerede efter et par dage hundene til Lady Gaga, der tilbød en findeløn på $500.000, hvilket svarer til 3.547.360 danske kroner.