Mand oplever på daglig basis, at fremmede mænd giver ham high fives på gaden: Folk er flade af grin over årsagen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er hverken grundet opfordringer eller et skilt på ryggen - faktisk finder han det voldsomt ydmygende.

Mest læste i dag

Los Angeles' datingscene er kendt for sine utraditionelle par, men en 22-årig bogholder har trådt ind i offentlighedens søgelys, da han åbnede op om sit forhold til en "populær pornostjerne."

Det skriver The Mirror.

Manden delte sin historie på Reddit og beskrev deres usædvanlige kærlighedshistorie.

Parret mødtes til en fest gennem fælles venner og fandt straks gnisten imellem dem. Det usædvanlige twist? Hans kæreste er en erfaren skuespillerinde i voksenfilmbranchen med omkring 130 film på cv'et.

I det åbne forum inviterede den modige mand brugere til at stille spørgsmål om deres unikke forhold.

En bruger spurgte nysgerrigt, om det generede ham, at hans kæreste havde sex med andre mænd, mens han ikke havde sex med andre kvinder.

Overraskende svarede han: "I starten var det sådan, men nu generer det mig slet ikke. Det er svært at forklare, men det er som om, jeg har trænet mig selv til at se hendes film som 'ikke-seksuel' og ren skuespil."

Et andet spørgsmål drejede sig om hendes forældre og deres reaktion på hendes karrierevalg. Han afslørede, "Hendes forældre ved, hvad hun laver. De var bestemt ikke okay med det, da hun startede, men de kom rundt, da de indså, hvor seriøst hun tager sit fag, og hvor meget hun elsker det."

Når det kommer til offentlig genkendelse, delte manden, at det sker mere end forventet. Han håndterer det med et smil og blinker med et "hun er med mig-blik".

Om offentlig reaktion udtalte han: "Når de ser, at jeg er sammen med hende, bliver nogle sure, men de fleste giver mig en high five. Og jeg skal da være ærlig: nogle gange irriterer det mig Hun er dog en stærk pige. Hun er god til at lukke tilfældige fyre ned."

Parret navigerer gennem deres usædvanlige kærlighedsforhold med styrke og humor. Det bliver interessant at se, hvordan det vil udvikle sig, når hans egne forældre bliver indviet i hendes karrierevalg. Et unikt kærlighedsdrama i byen, der aldrig sover.

Anbefalet til dig