Mand sagsøger sin veninde: Grunden vil få dig til at bryde sammen af grin

02/2/23 12:14

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu sagsøger manden sin veninde for svimlende 20.846.250 kroner.

En mand, der blev afvist af en kvinde, følte sig yderst krænket og indledt to retssager mod hende og hævder, at hun har forårsaget "traumer" i hans liv og "skadet" hans rygte.

K. Kawshigan fra Singapore mødte Nora Tan i 2016, og de blev venner med tiden – men han ville have mere.

I september 2020 blev det klart, at de ikke var helt på samme side, fordi Kawshigan så hende som "sin nærmeste ven" og ønskede et dybere forhold, mens Tan så ham som "kun" en ven. Det skriver Mirror.

Tan mente, at det ville være bedst, hvis de reducerede den tid, de brugte sammen, og hun gjorde det klart, at hun følte behovet for tydelige "grænser". Hun opfordrede ham også til at 'beherske sig'.

Kawshigan accepterede ikke dette og truede med at lægge sag an. Den 22. oktober truede han med at sagsøge hende for "monetære skader opstået som følge af uagtsom påførelse af følelsesmæssig nød og mulig ærekrænkelse".

Kvinden forsøgte at ræsonnere med ham og fortalte ham i en sms, at hendes "ubehag (var) ægte", men han stillede hende et ultimatum. Han sagde, at hun ville være nødt til at "efterkomme hans krav" for at uddybe deres forhold til at lide "uigenkaldelig skade på hendes personlige og professionelle bestræbelser," rapporterer Straits Times.

For at forsøge at løse deres uoverensstemmelser uden for retten, indvilligede Tan i at gå til rådgivning, men efter 18 måneders forsøg kunne de stadig ikke se tingene fra samme side.

Hun indledte chikaneprocedurer mod Kawshigan, og som svar på dette sendte han hende en tekst, der hentydede et potentielt krav mod hende.

Tan forsøgte derefter at afbryde kontakten fuldstændig, fordi hun "ikke længere kunne håndtere hans anmodninger om øget interaktion og hans manglende evne til at respektere hendes personlige grænser".

Efter at hun afbrød kontakten, truede hr. Kawshigan med at sagsøge hende for 3 millioner dollars ved High Court for angiveligt at have forårsaget "skade på hans stjerneomdømme" og "traume, depression og påvirkninger" på hans liv.

Ud over dette anlagde han en retssag på $22.000 ved Magistrates Court for angiveligt at have brudt deres aftale om at forsøge at forbedre deres forhold.

Han hævdede, at han havde mistet evnen til at have en indkomst og forretningspartnerskaber på grund af deres akavede venskab. Han anmodede efter sigende også om at blive vederlagt for omkostningerne i forbindelse med rehabiliterings- og terapiprogrammerne.

Det gik dog (heldigvis) ikke Kawshigans vej, da retten i januar i år fandt, at hans andet, mindre krav var "åbenbart grundløst og uden grundlag".