Mangler du en ny telefon? Så kan du vinde en Samsung Galaxy S20

17/9/20 13:30

Julie Møller

Foto: CBB Mobil
Det er så let at deltage, at det er dumt at lade være.

Indeholde affiliate-links

Kunne du godt bruge en ny telefon, så er du landet det hele rigtige sted!

Deltag i konkurrencen om en Samsung Galaxy S20 til en værdi af 7.499 kr.

Den nye Galaxy S20 er perfekt til dig, der elsker at bruge kameraet i din mobil til at gøre livet lidt sjovere. Kameraet er helt suveræn og giver mulighed for at zoome helt tæt på dine motiver og optage video med utrolig høj opløsning.

Sådan gør du

Du klikker på et af linksene her i artiklen, så bliver du sendt videre til konkurrenceside, hvor du kan vinde en ny telefon. 

Her skal du blot udfylde dine oplysninger, og så starter spillet. Får du 3 ens, er du med i lodtrækningen. Vinder du lodtrækningen, får du direkte besked på telefon senest d. 20. Oktober.

 Prøv lykken og vind en Samsung Galaxy S20 her!

Det er CBB Mobil, der står bag konkurrencen. Med CBB Mobil er du sikret et abonnement, der er nemt at forstå og mobildækning, der bare kører. Hvis der skulle opstår spørgsmål, så stå CBB Mobil klar med den bedste kundeservice. Faktisk så god, at selskabet har vundet ‘Årets bedste digitale kundeservice 2020’.

Måske er det DIG, der bliver den heldige vinder af en lækker Samsung Galaxy S20 til en værdi af 7.499 kr. Det er gratis at deltage, så det er dumt at lade være.

Spil med her og deltag i konkurrencen

Ved at deltage i konkurrencen siger du ja til, at du må blive kontaktet af Telenor og CBB mobil, når de har gode tilbud og andre nyheder. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. 

Vind en Samsung Galaxy S20 - deltag her