Marc gjorde rent i 6 timer og opkrævede flere tusinde kroner fra sin hustru: Sådan reagerede hun

Af: Thea Andersen

|

29/01/2024

Foto: Facebook / Marc Hatch
Foto: Facebook / Marc Hatch
Marc mente, at hans hustru skulle betale 6.100 kroner for rengøringen. Det var hustruen ikke enig i.

Mest læste i dag

En sjov episode er gået viralt på sociale medier, hvor en mand ved navn Marc Hatch fra Doncaster sendte sin hustru en regning på £700, hvilket svarer til cirka 6.100 danske kroner, for seks timers rengøring.

Marc Hatch, der har rengøringsfirmaet Clean Me, fortæller om den morsomme situation, der opstod efter, at han havde udført en omhyggelig rengøring af sofaen, gulvet og tre tæpper.

Til trods for, at kunden - hans egen hustru, Jasmine Hatch - var "absolut henrykt" over resultatet, har hun ikke tænkt sig at betale den store regning, skriver Mirror.

"Det tog mig en halv dag, det var hårdt arbejde. Jeg minder hende om det hele tiden også," udtaler Marc Hatch og fortsætter:

"Det ville have kostet £700 (6.120 danske kroner), så hun fik virkelig et godt tilbud. Vi plejer at gøre sofaen ren regelmæssigt, men en sådan grundig rengøring laver jeg hver sjette måned."

"Hun sad ved siden af mig, da jeg sendte det. Jeg lod som om, jeg skrev til en anden, og hun kiggede på mig, begyndte straks at grine og svarede øjeblikkeligt. Nogle gange reagerer hun sådan, nogle gange griner hun, nogle gange bliver hun vred, hvis jeg går for langt, men det er altid i sjov," forklarer han videre og tilføjer:

"Vi har en løbende vittighed om ting, vi burde få penge for. Hvis jeg har børnene, siger jeg til hende, 'Jeg passer børnene, hvor er min babysitter-løn?'. Hun siger, 'det er dine børn, du passer ikke dine egne børn'."

Foto: Facebook

På nuværende tidspunkt har det virale Facebook-opslag fået 14.000 likes og hundredevis af kommentarer.

"Dette er fantastisk!," lød det fra en bruger, mens en anden skrev:

"Jeg var ved at blive sur, indtil jeg læste det hele."

Om hele episoden siger Jasmine således: "Da jeg så beskeden, rullede jeg med øjnene og tænkte 'Det er typisk Marc'. Han plejer at sige til mig, 'du kan betale mig senere blink, blink', den slags ting. Han laver normalt en vittighed om, at han passer børnene, og jeg må minde ham om, at det er hans børn. Så truer jeg med at opkræve betaling for børnepasning, madlavning, rengøring [...] - alle de ting."

Anbefalet til dig