Martin Brygmann med stor afsløring: Medvirker i kæmpe tv-succes

05/4/22 07:59

Sarah Steenfeldt

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu er det afsløret - Martin Brygmann er blandt dette års navne.

Senere i år starter TV2 optagelser til en ny omgang Toppen af Poppen. Programmet danske musikere mødes og fortolker hinandens musik.

Til efteråret starter dette års optagelser og TV 2 har nu løftet sløret for alle syv musikere. 

Blandt dem er Martin Brygmann. 

Det oplyser TV 2.

Udover Martin Brygmann kan seerne glæde sig til at Steen Jørgensen, Soleima, Nicklas Sahl, Maximillian, Irish Gold og Kira Skov også skal synge i programmet. 

Programmet bliver optaget til efteråret og vil i alt blive til syv afsnit. 

Martin Brygmann er et særdeles kendt ansigt blandt danskerne. Han har nemlig optrådt og været på tv adskillige gange - han er nemlig både sanger, musiker, komponist, skuespiller og komiker. 

Har forberedt sig grundigt

Hans karriere blev skudt i gang i 1980'erne og har siden været en del af mange spændende projekter. Han har blandt andet været en del af gruppen 'Det brune punktum', lavet musik til flere film og julekalendre, samt produceret musik for en lang række kendte danske sangere.

Og nu skal han altså være med i TV 2-succesen 'Toppen af poppen' og det er noget som han glæder sig meget til. Martin Brygmann har nemlig længe håbet på, at få lov til at medvirke i programmet.

"Jeg har forberedt mig ved at lave nogle, synes jeg selv, rigtig gode versioner af de andres sange, og så vil jeg gøre mit bedste for at lave nogle ikkesatiriske versioner af dem," fortæller han til TV 2.

Programmet vil blive sendt senere på året på TV 2 og TV 2 Play.