'Marvel'-stjernen Chris Hemsworth chokerende sygdomsprognose får ham til at ændre karrieren

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Chris Hemsworth er blevet tvunget til at tage drastiske beslutninger i en tidlig alder.

Mest læste i dag

Efter at have modtaget en foruroligende nyhed i november om en ekstremt høj sandsynlighed for at udvikle Alzheimers senere i livet, har Chris Hemsworth taget nogle betydningsfulde beslutninger om sin fremtidige karriere.

Kilder tæt på skuespilleren delte disse oplysninger med mediet Page Six.

Som følge af denne opdagelse har Chris Hemsworth besluttet at sætte farten ned i sin skuespillerkarriere. Han har for nuværende fire filmprojekter på sin kalender, herunder en rolle som Thor i en kommende 'Avengers'-film. Når disse film er afsluttet, vil han ikke påtage sig flere projekter.

Den nu 39-årige Chris Hemsworth planlægger at tilbringe en betydelig mængde tid med sin nærmeste familie. Han blev gift med Elsa Pataky i 2010, og sammen har de tre børn.

I et interview med Vanity Fair kort tid efter at have fået den bekymrende prognose, understregede Chris Hemsworth, at han ikke trækker sig helt tilbage fra sin karriere.

I stedet vil han tage en længere pause og vende tilbage til skuespillet i et mere begrænset omfang senere.

"Jeg har ikke planer om at gå på pension, men som du nævnte, vil jeg tage en mere velovervejet tilgang til tingene."

Chris Hemsworth forsikrer dog sine fans om, at hans filmkarriere ikke er helt ovre. Han vil fortsat være aktiv som skuespiller, men i et mere nedtonet omfang.

Anbefalet til dig