Mary holder tale: ‘Det er et stærkt signal’

10/8/20 12:34

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
HKH Kronprinsessen holder tale ved Danmarks største årligt tilbagevendende menneskerettigheds-begivenhed.

At Kronprinsessen er en dygtig taler, har hun bevist adskillige gange, og det er også med stor glæde, at Copenhagen Pride oplyser, at Kronprinsesse Mary har takket ja til at være en af hovedtalerne under Copenhagen Pride Week.

Det skriver de i en pressemeddelse.

”Kronprinsessen har ved flere lejligheder vist sin opbakning til LGBTI+ miljøet og talt for lige rettigheder for alle. Det er et stærkt signal, som viser, at i Danmark er vi forenede  - fra høj til lav i vores samfund - i bestræbelsen på at alle skal være trygge og vide, at de er skattede medlemmer af vores samfund”, uadtaler Forperson Lars Henriksen og uddyber:

”Det manifesterer sig også i, at Kronprinsessen har sagt ja til at være protektor for WorldPride og EuroGames, som afholdes i København i 2021. Kronprinsessen tager en aktiv interesse i vores arbejde med eventen og vi er meget glade for hendes støtte.”

Det er fra den 17. – 23. August, at Copenhagen Pride Week 2020 finder sted. I løbet af ugen afvikles 100 events fra Rådhuspladsen og lørdag den 22. august sendes den digitale parade samt det store TV-show, som udsendes i samarbejde med TV2 Lorry. 

Her kan du se Mary

Kronprinsessens tale afholdes i forbindelse med det store show lørdag aften den 22. august kl. 19.45 – 21.45, hvor en lang række danske LGBTI+ artister optræder, oplyser Copenhagen Pride 

Showet udsendes online på en lang række platforme, eftersom en fysisk koncert ikke er muligt i år pga. COVID-19.

Du kan læse mere om showet her.