Mascha Vang afslører: Får hjælp af Merete Mærkedahl

Henrik Ohsten/TV 2

Nu fortæller Mascha Vang om den støtte hun får fra Badehotellet-stjernen.

I sidste års Vild med dans, dansede Thomas Evers Poulsen med Badehotellet-stjernen Merete Mærkedahl. 

I år danser han med Mascha Vang - og nu afslører hun, at Merete Mærkedahl er særdeles støttende overfor hende i dette års Vild med dans. 

Det skriver BILLED-BLADET

“Merete skriver til mig hele tiden, og jeg skriver også til hende. Hun ved lige, hvordan jeg har det, og hun er faktisk rigtig sød og støttende,” afslører Mascha Vang. 

Mascha Vang og Merete Mærkedahl kender ikke hinanden privat. De mødte hinanden for første gang sidste år, hvor Mascha Vang besøgte Vild med dans-studiet, hvor hun hilste på Thomas Evers Poulsen og Merete Mærkedahl. 

Løb med sejren

Sidste år dansede Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen sig til sejren i Vild med dans. 

I år er Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen fortsat med i konkurrencen - men om de danser sig hele vejen til finalen, det må seerne spændt vente på at finde ud af. 

Det har længe været en stor drøm for Mascha Vang at deltage i Vild med dans, derfor var begejstringen også stor, da hun kunne afsløre at hun i år indtog dansegulvet. 

"Jeg glæder mig helt vanvittigt til at skulle være med i Vild med dans. Især glæder jeg mig til de flotte kjoler og hele showet, men bestemt også til at lære at danse, sådan rigtigt, og ikke bare på bordene," lød det fra Mascha Vang tidligere i år. 

Du kan se Vild med dans fredag kl. 20.00 på TV 2.