MasterChef-dommer melder ud: Jeg troede der var noget galt med mig

02/2/21 08:52

Sarah Steenfeldt

NENT Group/ TV 3
Et benspænd under optagelserne til den nye sæson af MasterChef fik dommeren til at undre sig.

I går aftes rullede MasterChef endnu en gang over skærmen, med en spritny sæson. Trofaste seerne har sikkert lynhurtigt bemærket, at der er et helt nyt twist denne gang. Der er nemlig ikke tre dommere - men i stedet er der nu fire. 

Dommer-trioen som plejer at bestå af Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke har nemlig fået kvindeligt selskab af Dak Wichangoen, der står bag den thailandske restaurant Kiin Kiin, der som en af de få thailandske restauranter i verden har høstet en michelinstjerne. 

Dak har tidligere været gæstedommer i programmet, men denne gang er hun altså en helt fast del af dommerholdet, som nu består af fire. Derfor skal de håbefulde madtalenter også have tre gange ja, inden de går videre i konkurrencen.

Kender hinanden særdeles godt

Især Jesper Koch og Dak kender hinanden særdeles godt på forhånd, for Dak har nemlig været i lære hos ham, da hun tog kokkeuddannelsen og var elev på "Brødrene Koch" i Aarhus. Det skriver SE & HØR.

Under optagelserne bemærkede Dak at der var noget som var helt anderledes. Pludselig var hun fuldstændig umættelig og spiste konstant. Samtidig begyndte tøjet at sidde strammere og hun blev meget oppustet.

"Jeg fik mange kommentarer om, at jeg spiste rigtig meget. Jeg havde konstant noget i munden, og jeg kunne slet ikke lade være. Jeg tænkte, at der var et eller andet galt med mig," siger hun.

Men der viste sig at være en god og ikke mindst naturlig forklaring på den pludseligt opståede voldsomme appetit - Dak er nemlig gravid. Det afslørede hun på Instagram midt under årets optagelser.

Foto: Dak Wichangoen/ Instagram

Foto: Dak Wichangoen/ Instagram

Dak fortæller at hun faktisk døjede meget med kvalme - og det eneste der hjalp på det var mad. Derfor spiste hun hele tiden for at dulme den. Der var dog en enkelt episode under optagelserne, hvor hun blev særligt udfordret.

"Der var på et tidspunkt røg i studiet blandet med en fiskelugt. Der skulle jeg lige trække vejret, drikke et glas vand og prøve at fake et smil. Men jeg havde på det tidspunkt heldigvis afsløret, at jeg var gravid, så der blev taget hensyn til mig," fortæller hun.

Du kan se et nyt afsnit af  MasterChef hver dag fra mandag til torsdag kl.19.00 på TV 3.