McDonald's og kyllingefilet: Det vil de kendte have backstage

13/5/22 08:53

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
De kendte ønsker sig lidt af hvert til sit backstage område.

Der er ingen tvivl om, at det til tider må være trættende at være en internationalt anerkendt rockstjerne, der turnerer verden tynd.

Selvfølgelig skal berømtheder spise, og med de fysiske og mentale krav, der følger med at optræde for tusindvis af tilbedende fans, så kan man ikke bebrejde dem, at de gerne vil have opfyldt sine madrelaterede ønsker.

Uanset om det er en yndlingsdrink eller en traditionel mad hjemmefra, er det altid interessant at se på, hvad de rige og berømte spiser, når de venter backstage.

Kanye West
Rapperen bad i forbindelse med sin koncert i 2016 om at få - ikke 1, men 2 alkoholholdige slushie-maskiner. I den ene maskine var der en frossen Hennessy- og Coca-Cola-blanding, og den anden indeholdt en Grey Goose-vodka og limonadeblanding.

Britney Spears

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Hendes såkaldte rider inkluderer McDonald's cheeseburgere uden bolle, samt en traditionel fish and chips. Ydermere indeholdt hendes rider angiveligt også 100 figner. Det skriver Mashed.

Beyoncé
Legenden Beyoncé skal have masser af energi hver gang hun går på scenen. Og selvom hun synger om at være en diva, antyder hendes rider, at hun er alt andet end en diva, når det kommer til sine anmodninger om mad bag scenen. 

Ved Super Bowl i 2004, inkluderede hendes rider bagt kylling, der skulle tilberedes efter hendes smag: "Venligst smag til med frisk hvidløg, kryddersalt, sort peber , og cayennepeber STÆRKT KRYDET!!"

Til at ledsage kyllingen blev der også anmodet om grønne bønner og dampet spinat. Der stod også på rideren, at Beyoncé godkendelsesaftale med Pepsi betød, at hun kun kunne have Pepsi-mærkeprodukter backstage.

The Rolling Stones'

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tilsyneladende kan Keith Richards fra det engelske rockband The Rolling Stones kun få tilfredsstillelse på turnéen, hvis han bliver serveret den britiske klassiker Shepherd's pie.

Det har været så vigtigt for ham gennem årene, at det er en del af hans kontrakt, at det bliver serveret som en pre-show-ret. Richards har fortalt, at han skal have sin tærte med HP Sauce, og anbefalede også at der blev smidt friske løg i, før fyldet toppedes med kartoffelmos.