Med Lene Beier i spidsen: Nu vender det tilbage

18/02/2021

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er snart aktuel i en ny sæson af Hjem til Gården. Foto: Lotta Lemche
Nu afslører TV 2 at det populære program inden længe ruller over skærmen med endnu en sæson.

Mest læste i dag

Hvis du er en af dem, som har fulgt med i TV 2-hittet Hjem til gården - så er der godt nyt.   Den 14. marts blænder TV 2 nemlig op for femte sæson. 
Endnu en gang flytter 14 forventningsfulde beboere ind på gården, på Falster. I år skal gårdens første storbonde findes ved kamp.   TV 2 har ikke løftet sløret for særlig meget i den kommende sæson endnu, blot at man kan glæde sig til at se det den 14 marts kl. 20.00 på TV 2.

Aktuel i eget program

På sin Instagram-profil afslørede Lene Beier for nylig, at der inden længe kommer et nyt program fra familien Beier.

“Siden oktober har vi alle knoklet og bygget i nabohuset, hvor min ene lillesøster, svigerinde, lille Bas, hunden Makker og Jyttemor er flyttet ind. Min søster og hendes kone, som har købt nabohuset bor nedenunder - og min mor, som har boet hele sit liv i Skive, bor til leje ovenpå i sin egen “lejlighed” - og nu har hun endelig tid til at nyde sit liv som pensionist i de nye omgivelser,” skriver Lene Beier til et billede, hvor hele familien er samlet til weekendhygge og fastelavnsboller. 

“Vi har, igennem de sidste måneder, haft besøg af TV2 Fri, så der kommer en lille programserie om tilblivelsen af vores nye familiekollektiv i løbet af 2021,” afslører Lene Beier.

Det er ikke første gang, at Lene Beier og familien inviterer danskerne indenfor i hjemmet. I programserien Beier bygger forvandlede Lene Beier og hendes mand, Anders, et parcelhus fra 1970'erne til familiens drømmehus. 

Tilbage i 2016 købte parret drømmegrunden i Søvang, der ligger lidt uden for Dragør på Amager, og det er også her, i nabohuset, at Lene Beiers søster og svigerinde har været i gang med at renovere. 

Det er endnu ikke afsløret, hvornår du kan se det nye program, hvor familien renoverer deres "over hækken kollektiv".