Megan Fox deler pikante billeder: Overlader næsten intet til fantasien

18/07/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Skuespiller og model Megan Fox har delt en række pikante billeder, hvor hun ikke har overladt det store til fantasien.

Mest læste i dag

37-årige Megan Fox har uden tvivl skabt stor glæde hos sine mere end 21 millioner følgere, efter at have delt en række pikante billeder og videoer.

Den kendte Hollywood-skuespiller har vist sine flotte kurver frem i en lille grøn bikini, hvilket hun har delt billeder og videoer af på det sociale medie Instagram. Det sker i forbindelse med et fotoshoot i en skov.

Der blev taget billeder og optaget video fra flere forskellige vinkler i forbindelse med det mystiske fotoshoot. Hun oplyser intet på det sociale medie om, hvad der har været årsagen til det.

I det første opslag har hun delt billeder og et par videoer af sig selv, der befinder sig i et træ. På flere af billederne sidder hun på alle fire på en større gren, hvorfor man får fuldt udsyn til hendes smukke kurver.

Det andet opslag er derimod fyldt med en række billeder, hvor hun igen befinder sig nede på jorden. På flere af billederne poserer hun op ad et træ, mens hun på et enkelt område står midt i et grønt skovområde.

Den populære model har desuden for lavet lækre bølger i sit hår, som hun også har fået stylet med blonde striber. Derfor er det tydeligt at se, at der er blevet tænkt over alle aspekter af outfittet, selvom der ikke er meget af det.

"Træerne kalder mig ved mit navn," har Transformers-skuespillerinden desuden skrevet som tekst til det ene opslag. Man må næsten formode, at det betyder, at hun føler sig hjemme i naturen.

Megan Fox har desuden tidligere bevist, at hun ikke er bleg for at smide tøjet.

Flere gange tidligere har den amerikanske skuespiller delt billeder og videoer af mere pikant karakter. Hun har tilmed delt indhold, hvor der har været overladt endnu mindre til fantasien, det er tilfældet i denne omgang.

Anbefalet til dig