Megan Fox deler slibrige billeder iført gennemsigtig kjole: Intet er overladt til fantasien

25/07/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Model og skuespiller Megan Fox har delt en række slibrige billeder, hvor meget lidt er blevet overladt til fantasien.

Mest læste i dag

Megan Fox, der er kendt for sine roller i film som 'Transformers' og 'Teenage Mutant Ninja Turtles', er ikke bange for at vise hud.

Det har hun bevist flere gange tidligere med billeder og videoer af pikant karakter. I flere tilfælde er det ganske lidt, der er blevet overladt til fantasien hos hendes følgere.

Netop dette har hun gjort igen, da hun for nylig har delt et opslag med en række billeder. Fælles for disse billeder er, at hun ikke har overladt meget til fantasien hos dem, der ser dem.

Det skyldes, at hun er iført en gennemsigtig kjole, der tilmed er blevet gjort våd. Derfor er det muligt at se direkte igennem den.

På det første billede er kjolen gjort våd på barmen, hvorfor man ikke er i tvivl om, hvad hun gemmer under kjolen. Derimod kan du se direkte igennem den, og i kommentarsporet ser man tydeligt, at hendes følgere ikke klager over det.

På det næste billede står hun med ryggen til i, hvad der ligner et mindre vandløb. Her har hun åbnet kjole fra ryggen og ned, så man får frit udsyn til hendes bagdel.

Ydermere har hun delt et billede, der også er taget bagfra, men en anelse tættere på. På dette billede er der også frit udsyn til hendes bagdel, ligesom man fra siden har kig til hendes barm.

For nylig delte hun også en anden billedserie, hvor hun var blevet fotograferet i en skov. På disse billeder var hun iført en lille grøn bikini, hvorfor hun bestemt heller ikke havde overladt meget til fantasien dengang.

Generelt har den 37-årige skuespiller tilsyneladende ingen problemer med at dele billeder, hvor hun viser mere, end de fleste andre ville være komfortable ved at gøre.

Den amerikanske skuespiller har fortsat gang i sin karriere i Hollywood. Det er dog længe siden, at hun sidst har haft en rolle i en større film.

Anbefalet til dig