Megan Fox leder efter ny kæreste: Hun har nu åbnet for ansøgninger

Af: Per Broch

|

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan godt være, at Hollywood-skønheden Megan Fox allerede er forlovet. Det er næsten præcis et år siden, hun offentliggjorde sin forlovelse med rapperen Machine Gun Kelly. Alligevel henvendte hun sig til sine næsten 20,7 millioner følgere på Instagram med en noget uventet besked.

Mest læste i dag

I et tyndt outfit med en lilla hat lagde skuespillerinden to billeder og et kort klip af sig selv på Instagram. Budskabet var noget overraskende for hendes mange fans, men det har fået mange håbefulde fans i gang med at bombardere den 36-årige skuespiller med beskeder.

Billederne viser nok engang en lille bikini-top og en fejlfri makeup. Beskeden, som hun skrev ved siden af ​​sit opslag, har dog spredt sig på Internettet som en steppebrand: "Jeg søger lige nu en fast kæreste. Send mig gerne ansøgninger via en privat besked," lød det fra Megan Fox i opslaget.

Det helt store spørgsmål fra de fleste fans er, om ægteskabet med Machine Gun Kelly er på vej til at gå i stykker. Det er der der ikke noget, der tyder på. De to har gennem lang tid vist sig lykkelige sammen med mange forskellige mediestunts.

Hendes partner kommenterede da også senere den interessante anmodning med ordene: "Jeg tror ikke, du har kapaciteten til denne anmodning."

Håbefulde følgere forsøgte at skabe opmærksomhed på sig selv, bl.a. fik Megan Fox en anmodning fra en anden Instagram-influencer. Beskeden kom fra Carli Bybel på 32, der har næsten fem millioner følgere på det sociale medie. Hendes kommentar har fået næsten 7.000 likes.

Megan Fox og Machine Gun Kelly holder sjældent lav profil omkring deres fysiske og meget udadvendte forhold. Så det er meget muligt, at skuespillerinden får lov til at være sammen med andre mennesker og ikke kun sin forlovede. Måske er det endda planen, at han skal være med i en kendis-trekant.

Det virker dog meget mere sandsynligt, at Megan Fox blot ønsker at skabe lidt opmærksomhed. Og det lykkedes: Inden for kort tid blev opslaget liket mere end tre millioner gange!

Skal du sende Megan Fox en ansøgning?

Anbefalet til dig