Meget få ved det: Sådan sikrer du dig, at din kuffert kommer først ud af flyet

Af: Ida Hansson

|

06/07/2024

Underholdning
Foto: Shutterstock
Hvis du hader at vente på din bagage i lufthavnen, vil du gøre alt for at få processen til at gå en smule hurtigere - og heldigvis er der nogle smarte tricks, du kan prøve denne sommer.

Mest læste i dag

At rejse kan nogle gange føles ret stressende. Du vil sandsynligvis være bekymret for at gå gennem sikkerhedskontrollen og bede om, at din kuffert når frem til din destination i ét stykke, alt imens du håber, at dine siddekammerater også vil være søde og høflige.

Men feriegæster behøver ikke længere bekymre sig om deres bagage, der er nemlig nogle enkle trin at følge for at sikre, at kufferten er den første ud på båndet efter landing.

Og selvom det kan virke naturligt for mange mennesker at komme til lufthavnen så tidligt som muligt, var et af forslagene at ankomme så sent som muligt til check-in skranken. Det skriver Mirror.

I teorien burde det være sådan, at hvis du tjekker ind sidst, vil dine kufferter blev lastet sidst på flyet og der er derfor en chance for, at de kommer først ud.

"Tasker vil altid blive læsset forfra og bagpå på taskevognene, så hvis du tjekker ind sidst, vil dine tasker være i den sidste taskevogn," sagde Thomas Lo Sciuto, en bagagearbejder og gateagent i en regional lufthavn i USA.

Men de mere organiserede blandt os kan gå i panik ved tanken om at forlade check-in til sidste øjeblik, hvorfor dette er blevet døbt som en "højrisikostrategi."

Et andet mindre stressende forslag er at "gate-check" din taske, hvilket betyder at aflevere den ved check-in for at lægge den i lastrummet.

Dette kan betyde yderligere sikkerhedstjek af din bagage, og nogle gange koster det et ekstra gebyr, men vil betyde, at din kuffert bliver en af ​​de første, der bliver frigivet i den anden ende - hvilket er ideelt, hvis du har travlt.

Nogle flyselskaber tillader også passagerer at betale ekstra for at få bagagen leveret først, især hvis du rejser på business class, eller du har tilmeldt dig en loyalitetsordning – nogle gange vil det endda betyde, at du har en separat bagagekarrusel.

Et andet smart hack er at bede om et "skrøbelig bagage"-klistermærke til din bagage, da dette kan fremskynde din ventetid, når det kommer til bagagekarrusellen, da klistermærket vil påvirke den rækkefølge taskerne pakkes på flyet.

Bagage mærket som værende skrøbelig vil komme ind i flyet sidst, hvilket betyder, at den kommer først ud på den anden side, hvilket svarer til mindre tid til at vente ved den frygtede karrusel. Og det kunne også være en god idé at fjerne eventuelle gamle tags fra bagagen, samt vælge kufferter, der skiller sig ud fra mængden.

Anbefalet til dig