Meghan Markle bekymret for Harry

05/7/22 12:20

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan er bekymret for sin mand.

Ifølge den kongelige forfatter Duncan Larcombe bærer hertugen af ​​Sussex 'udseendet af en mand, der ikke er tilfreds med at leve i selvpålagt eksil', og at han kunne hige efter sit gamle liv tilbage.

Et par år efter det blev afsløret, at Meghan Markle var ved at blive bekymret for, at prins Harry havde fået hjemve, har en kongelig ekspert nu antydet, at hendes frygt er blevet til virkelighed.

Det blev rapporteret, at Harry kæmpede for at finde sig til rette i livet i USA, efter at have flyttet til Los Angeles i 2020, og officielt forladt den kongelige familie.

Og med den 37-årige Harry, der nu tager fat på en af ​​sine yndlingsbeskæftigelser – polo – er det blevet antydet, at han higer efter de ting, som han elskede at lave tilbage i Storbritannien, måske et tegn på, at han savner sit gamle liv.

Han har også socialiseret med nye venner, mens han forsøger at akklimatisere sig til sin LA-livsstil i deres palæ i Montecito, mens Meghan gør alt, hvad hun kan for at hjælpe ham med at føle sig godt tilpas, hvilket inkluderer at heppe på ham ved polo. Det skriver Daily Star.

Men den kongelige forfatter Duncan Larcombe fortalte magasinet Closer, at han regner med, at Harrys selvpålagte eksil kan have en skadelig effekt på ham.

"Han virker hjemve for mig. Harry spiller pludselig polo igen og drikker med sine nye venner - alt sammen ting, han plejede at nyde at lave i Storbritannien. Meghan hepper på ham på sidelinjen og hjælper med at skabe dette perfekte LA-liv for ham for at retfærdiggøre det, han har opgivet i Storbritannien," sagde forfatteren.

"Men noget ser ikke ud til at sidde rigtigt. Harry ser ulykkelig ud. Han lever derude i selvpålagt eksil, og Harry er en meget omgængelig person," tilføjede han.