Meghan og Harry deler intime detaljer

08/12/22 11:20

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan og Harry har delt de første intime beskeder, som de udvekslede, før de gik på første date.

I det første afsnit - kaldet 'Den første date' - fortæller kongeparret, hvordan de mødte hinanden og drak drinks, mens Meghan besøgte London i sommeren 2016.

Hun fortalte venner, at hun og prinsen skulle på date og have drinks, og de aftalte at tage til Soho House, før hun havde middagsplaner.

Den nye serie på Netflix viser nogle af de første beskeder, som parret udvekslede.

"Det var sommeren 2016, Meghan havde planlagt at rejse rundt i Europa og have en "single girl summer", og hun ville være "fri"," fortalte hendes venner.

"Jeg var virkelig opsat på at være single og bare have det sjovt. Jeg havde en karriere, jeg havde mit liv, jeg havde min vej, og så kom H. Virkelig et plottwist," sagde Meghan.

Meghan sagde derefter, at hun modtog en e-mail fra en ven, hvor der stod: 'Mellem dig og mig- jeg tænkte, at du måske ville vide det her, nu hvor du er single'. Det skriver Metro.

Meghan fik derefter lov til at se prinsens Instagram-profil, så hun kunne få et bedre indtryk af prinsen.

Harry sagde derefter, at de udvekslede mobilnumre og var i 'konstant kontakt'. Harry sms'er derefter til Meghan, mens hun var i Storbritannien og spurgte: 'Så kom nu = hvad laver du i morgen aften? Håber du har det sjovt derovre!'

'På vej tilbage til Soho. Jeg spiser middag i morgen kl. 20, men kan drikke drinks i morgen aften. Måske kl. 18?' svarede hun.

'You're on'" svarede prinsen tilbage.

De mødtes derefter til drinks på den populære bar 76 Dean Street i Soho, London. Dog sad prins Harry sad fast i trafikken og blev en del forsinket. Noget der ikke faldt i god jord hos Meghan, og hun sendte en ret spydig besked afsted.

'Sådan noget gør jeg ikke, jeg vil ikke bare sidde.'

'Hvad skal de betyde', spurgte Harry.

'Du er en af ​​de fyre, der har så stort et ego, at enhver pige ville sidde og vente en halv time på dig. Jeg var bare ikke interesseret i det," svarede hun.

Harry fortalte selv bagefter, at han var helt svedig og rød i hovedet da endelig nåede frem til baren.

Den følgende dag ringede Meghan til Harry og inviterede ham på middag samme sted.