Meghans tidligere veninde fortryder, at hun præsenterede Meghan for prins Harry: "Det er min skyld"

Af: Ida Hansson

|

08/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markles tidligere veninde Lizzie Cundy var den, der introducerede parret, men det fortryder hun nu.

Mest læste i dag

Meghans tidligere veninde ønsker, at hun aldrig introducerede skuespillerinden for prins Harry, da hun jokede forud for parrets kommende dokumentar, at "det er alt sammen min skyld!"

Lizzie mødte Meghan i 2013 ved en middag til en velgørenhedsbegivenhed. De mødtes igen efter det og blev gode venner, hvor Meghan fortalte Lizzie, at hun ville "elske en engelsk kæreste". Det skriver Mirror.

Da parret skal udgive en afslørende dokumentar på Netflix i morgen tidlig, har Lizzie givet sin mening til kende om parrets seneste satsning.

I et interview med OK! Magazine sagde Lizzie, at hun fortryder matchet mellem prinsen med den tidligere Suits-skuespillerinde.

"Jeg ville ønske, jeg aldrig introducerede Harry [for hende.] Det hele er min skyld! Jeg er ked af det, Camilla. Undskyld alle sammen!"

Hun beskyldte dem også for at "vælte monarkiet" og tilføjede: "Dette kunne have været vist, da dronningen levede, og jeg føler, at de bare forsøger at ødelægge hendes 70 års fantastiske arbejde. Jeg føler, at de er nødt til at få deres egen identitet – stop med at pive, stop med at klage."

Lizzie og Meghan var gode venner i starten, men nu hævder Lizzie, at hun er blevet "ghostet" af Meghan.

Hun har tidligere været kritisk over for parret og lovet at se dokumentaren - selvom hun indrømmer, at hun er "rystet" over den.

Dokumentserien udgives i to dele. Første del (afsnit 1 til 3) udkommer i morgen den 8. december og anden del den 15. december (afsnit 4 til 6).

Anbefalet til dig