Melder ud: Det kommer du ikke til at se i X Factor

Underholdning
Lasse Lagoni/ TV 2
TV 2 melder nu ud, at der vil være en markant ændring i årets X Factor.

Mest læste i dag

For den trofaste seer er der flere ændringer i dette års X Factor, der er kommet et nyt ansigt blandt dommerne, DJ Martin Jensen og inden længe, er det Melvin KaKooza som overtager værtsrollen under dette års live-shows. Sofie Linde har nemlig netop født en lille pige og er derfor gået på barsel.

Det er dog ikke kun her at der er ændringer i denne omgang af X Factor - nu melder TV 2 ud, at der også er en anden markant ændring.

Grundet coronapandemien og den fortsatte nedlukning af Danmark, bliver som minimum det første liveshow helt uden fysisk publikum. Det oplyser kanalen til Ekstra Bladet.

“Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer, og hvis de ændrer sig, så kan det jo være, at vi om nogen tid kan have et live-publikum igen. Men indtil da så bliver det på en alternativ måde, at der kommer publikum med,” lyder det i en mail fra underholdningsredaktør på TV2, Dorte Borregaard.

I stedet for det fysiske publikum kommer der en ny løsning med et stort virtuelt publikum, som skal være med til at skabe stemning og liv i studiet, forklarer Dorte Borregaard.

X Factor-dommer i modvind

I et af dette års auditions-afsnit af X Factor var der et instrument, som fik en hård medfart.

“Kan vi ikke undgå den der. Få den væk for fanden,” sagde Thomas Blachman til en af deltagerne, der havde taget en ukulele med ind foran dommerne. Han blev bakket op af Martin Jensen, der kaldte det for et ‘skodinstrument’.

Det fik musikeren Simon Kvamm til tasterne. I et opslag på Instagram langede han ud efter dommerne. Det fik efterfølgende dommeren Martin Jensen til at blande sig i debatten. Det kan du læse om her:

 

Anbefalet til dig