Melder ud: Endnu en ændring i X Factor

23/02/2021

Sarah Steenfeldt

Du kan se X Factor på TV 2 fredag kl.20.00. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Når det årets første live-show skydes i gang på fredag, kan du stemme - men ingen vil forlade programmet.

Mest læste i dag

Det er i sandhed en sæson med bump på vejen, for dette års X Factor. Coronavirussen har blandt andet spændt ben for, at flere deltagere kunne møde fysisk op til bootcamp, derudover bliver som minimum det første live-show uden fysisk publikum - og sidst men ikke mindst, så må en ny vært træde til, kort før det første live-show.

Melvin Kakooza som har taget over for Sofie Linde, er nemlig blevet forhindret på grund af sygdom. Det kan du læse mere om her:

I stedet for Melvin, vil Lise Rønne tage over og indtage pladsen som vært ved dette års live-shows.

På fredag skal de ni artister for første gang stå på scenen og synge live for hele Danmark. Seerne kan stemme på deres favotir - men der vil stadig ikke være nogen, der forlader programmet. Derfor er alle ni artister sikret, at gå videre til næste fredag. 

Seernes stemmer fra den kommende fredag, vil herefter blive taget med til den efterfølgende fredag - hvor en deltager for første gang i denne sæson vil forlade programmet efter et live-show. Det melder TV 2. 

På fredag vil der heller ikke være publikum til stede i studiet, når artisterne går på scenen - eller hvertfald ikke fysisk til stede. Derimod vil publikum være med på video. 

Her er publikum med fra egen stue, hvor de kan følge med og heppe på deres favorit. 

"På grund af corona restriktioner kan vi desværre ikke have publikum inde i studiet til vores store flotte live shows. Men de dygtige deltagere fortjener så meget at blive heppet på, så i stedet har vi lavet en digital løsning, der gør det muligt for dig og din familie at være med hjemme fra stuen. Det eneste I behøver, er en computer med et kamera, så kan I være med over en Zoom forbindelse og blive vist på vores videovæg lige bag dommerne," skriver TV 2 til det tilmeldingslink hvor man kan melde sig til. Det kan du desuden finde her

Der er en aldersgrænse for tilmelding på 18 år - men børn og unge er skam fortsat hjertens velkomne, de skal blot være i selskab med en person over 18 år.

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig