Melvin Kakooza deler stor nyhed: 'Tiden var inde'

29/08/2023

Ida Hansson

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Nu kommer den folkekære komiker med en stor nyhed.

Mest læste i dag

Man skal have boet under sten, hvis man ikke ved hvem komikeren Melvin Kakooza er. Han har de sidste par år været at se i diverse underholdningsprogrammer, serier og han har endda sin helt egen serie 'Sunday', som sendes på YouSee.

Og så må vi ikke glemme, at komikeren også har sit eget talkshow, 'Melvin Kakooza Show'. Og nå ja, så har han jo også lavet nogle sæsoner af det populære DR-program 'Gæsten og hesten' med livsstilsekspert Christine Feldthaus.

Og nu kan Melvin Kakooza altså dele en stor nyhed med sine mere end 500.000 følgere på Instagram.

I 2024 skal han nemlig ud på en 'Comedy Arena Tour' kaldet 'Bros - så blev det mørkt'.

Han skal ikke alene rundt i landet, han har nemlig selskab af Mahamad Habane, Hadi Ka-koush og Joel Hyrland.

"Nu kan jeg mærke tiden var inde! Er vildt stolt over at kunne sige at jeg skal på min første Comedy Tour, og det bliver i det bedste selskab! Håber vi ses!" skriver Melvin Kakooza på sin Instagram og fortsætter:

"Billetsalget starter torsdag d.31/8 kl.10:00 MEN du kan skynde dig ind på bros.dk og bliver medlem af vores eksklusive VIB (Very Important Bro) klub og får adgang til billetter før alle andre!!"

På touren vil de fire 'bros' besøge Danmarks fire største byer.

  • Gigantium i Aalborg d. 21.9.2024

  • Jyske Bank Arena i Odense d. 29.9.2024

  • Djursland Bank Arena i Aarhus d. 12.10.2024

  • Royal Arena i København d.26.10.2014.

hjemmesiden står der følgende om showet:

"Sammen bringer disse fire komikere en kombination af mørk humor, som Danmark aldrig har set før. Fra Adam & Noahs skarpe sketches over Mahamad Habanes stand-up til Melvin Kakoozas unikke humor er det en sammensætning, der garanterer et show fyldt med noget at grine af fra start til slut."

Så skynd dig- billetsalget starter d.31/8 kl.10:00, men hvis du melder dig ind i VIB-klubben, så kan du sikre dig billetter før alle andre.

Anbefalet til dig