Melvin med godt nyt: Vender tilbage på skærmen

27/4/21 07:45

Sarah Steenfeldt

Foto: PR
Nu er der godt nyt fra den populære komiker.

Det var et kæmpe chok, da det tidligere i år blev meldt ud, at Melvin Kakooza var blevet opereret for en hjernetumor.

Nyheden kom blot få dage før, at han skulle have været vært på dette års liveshows i X Factor. Her skulle han nemlig overtage vært-tjansen, mens kollegaen Sofie Linde er på barsel med sit andet barn.

Da den - heldigivs - godartede tumor blev opdaget, blev Melvin Kakooza opereret med det samme. Efterfølgende lød beskeden på, at han nu ville koncentrere sig om, at komme godt på benene igen.

Siden har han sendt en stor tak fra sygehuset, hvor han har været dybt taknemlig for alle de varme hilsner og blomster, som han har modtaget.

"Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden, til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget. Det har været total overvældende at opleve alt den kærlighed!" lød det blandt andet fra ham, i et opslag på Instagram, hvor han sendte en tak.

Og nu er der altså nyt fra Melvin - og det er noget der sikkert glæder mange fans. 

Vender tilbage 

Melvin Kakooza afslører nemlig nu på sin Instagram-profil, at serien "Sunday" vender tilbage med en 4. sæson.

"Mange har spurgt om der kommer mere SUNDAY, og det kan jeg med glæde sige et kæmpe JA til! Vi blev færdige med sæson 4 i efteråret og jeg kan love, at der bliver et glædeligt gensyn med en vis sportsdirektør, og masser fede fodboldpersonligheder," lyder det fra Melvin i opslaget, hvor man kan se et klip fra serien. 

I serien Sunday følger livet omkring fodboldklubben F.C. Fredericia, der mangler en ny stjernespiller - og her bliver den ukendte Sunday spottet. Sunday spilles af Melvin - og det skal vise sig at han aldrig har spillet fodbold før.

Serien viser samtidig et billede af, hvordan det er at komme til Danmark som mørkhudet og opleve kulturforskelle - alt sammen krydret med en stor portion humor. 

Melvin fortæller også at serien er nomineret til årets tv-serie til Zulu Awards. 

På rollelisten i Sunday kan man udover Melvin Kakooza blandt andet finde Lars Hjortshøj, Anders Brink Madsen, Birthe Neumann og Mich Øgendahl. 

Du kan se hele Melvins opslag på Instagram her.