Merete Mærkedahl: 'Derfor trak jeg mig'

07/11/2021

Nicolai Busekist

Merete Mærkedahl som Otilia i sæson 7 af Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Nu løfter den populære skuespillerinde sløret for, hvorfor hun har trukket sig fra 'Cirkusrevyen'.

Mest læste i dag

Det er snart et år siden, at Merethe Mærkedahl blev kåret som vinder af 'Vild med dans' sammen med danserpartner Thomas Evers Poulsen.

Fredag aften var hun tilbage i dansestudiet. Denne gang var det dog ikke for at danse, men derimod for at støtte sin tidligere dansepartner. 

Den 39-årige skuespillerinde, der bl.a. er kendt for sin rolle i 'Badehotellet', havde tidligere på året stor succes som en del af 'Cirkusrevyen'. I september blev det dog meldt ud, at hun var nødt til at trække sig af personlige årsager.

Fredag aften mødte hun BILLED-BLADET, som talte med hende om årsagen til, hvorfor hun trak sig fra den populære revy. 

Hun fortalte, at hun har det rigtig fint, og at hun havde brug for at trække stikket for en stund. Hun går derfor ikke i dybden med, hvad den konkrete årsag har været, men hun understreger dog, at hun er 'oppe på hesten igen'.

Derudover forklarede hun også, at hun var meget glad for, at produktionen bag revyen kunne hjælpe hende i denne sammenhæng.

"Det skyldtes forskellige ting. Så det var rigtig dejligt, at revyen kunne hjælpe med at trække mig ud af produktionen. Cirkusrevyen var jo forlænget helt vildt meget på grund af corona og Ulfs afgang. Så den var helt oppe på over 180 forestillinger,” sagde hun til BILLED-BLADET.

På trods af, at hun var nødt til at trække sig før tid, har Merethe Mærkedahl kun gode ting at sige om 'Cirkusrevyen'.

"Jeg havde lige en måned, hvor jeg havde totalt fri og havde en pause fra det hele. Men jeg medvirkede i 130 forestillinger, så jeg var med i rigtig mange af dem,” sagde den 39-årige skuespillerinde, inden hun understregede, at hun havde det rigtig sjovt, og er klar igen til næste år.

Anbefalet til dig