Mette havde 10 millioner: Gik fra jetset-liv til hjemløs i Istedgade

09/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: NENT Group/ TV3
Nu banker de økonomiske tømmermænd på og Mette skal én gang for alle have ryddet op.

Mest læste i dag

I en lille lejlighed på Østerbro i København bor 49-årige Mette, der har levet et liv som få. 

Som ung model boede hun i London og levede det vilde jetset-liv med alkohol, stoffer og fester non stop. 

På et tidspunkt arvede Mette 10.000.000 af en ven. Penge, der bl.a blev brugt på champagne, vin, fester og weekender på D’Angleterre, hvor hun og hendes børn snildt kunne bruge en halv million på en weekend. 

Pludselig sluttede festen

Mette endte på gaden i København som alkoholiker. 

Efter flere forgæves forsøg på at komme oven vande igen, er det nu lykkedes. Og Mette har igen fået en god relation til sine børn, et job som pædagog og et sted at bo. Og hun er ædru og clean. 

Nu er det blevet tid til, at Mette skal have ryddet op i økonomien. Foto: NENT Group/ TV3

Men nu banker de økonomiske tømmermænd på. For festen har været dyr. De 10.000.000 slap op, men det gjorde Mettes behov for luksus ikke. 

Mette kæmper med en enorm gæld og har bedt Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Sesilie Munk Stenderup om hjælp til at rydde op i den sidste rest af hendes gamle liv, som Mette endnu ikke har sluppet. Det vidner det Rolex-ur hun har om håndleddet om. 

Det bliver ikke en let opgave at rydde op. For Mette hænger stadig fast i luksuslivet og har kun træk på skulderen til overs for eksperterne, da de afslører, at hun trods en beskeden indtægt årligt bruger næsten 50.000 på skønhedsbehandlinger, personlig træner, negle, hår og vipper.

 ”Alle mine veninder gør det”, er Mettes reaktion.  

Du kan se Luksusfælden i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay, herunder kan du se klip fra aftenens sæsonpremiere med Mette:

 

 

Anbefalet til dig