Michael Olesen bekræfter: Vender tilbage i 'Vild med dans'

28/10/21 12:06

Sarah Steenfeldt

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
I morgen kan de mange Vild med dans-fans glæde sig til at se en gammel kending på dansegulvet. Michael Olesen skal nemlig danse i dette års 'Vild med dans - Knæk Cancer'. Det afslører han på sin Instagram-profil.  "Jeg er SÅ taknemmelig for at det kan lykkes og så glad over at jeg får lov til at være en del og støtte op om denne vigtige aften. ❤️ D.29 oktober er der knæk cancer aften i @vildmeddans på det @kglteater og jeg har fået lov til at danse med dette super seje menneske @nikoholm som selv kæmper med denne forfærdelige sygdom!!! Vi glæder os til at vise jer vores dans, sprede noget god energi og forhåbentlig få samlet en masse penge ind til at støtte kampen mod kræft," skriver Michael Olesen i sit opslag.  I år har Michael Olesen nemlig ikke været at finde på dansegulvet - og det er af en helt særlig årsag. For tre måneder siden blev han sammen med Joan Divine forældre til en lille søn, Felix. Parret har været i fertilitetsbehandling i ni år - og nu er de langt om længe forældre. Et godt formål Når 'Vild med dans - Knæk Cancer' blænder op for showet fredag, bliver det blandt andet med tre almindelige danskere, som har haft cancer tæt inde på livet. Michael Olesen skal i år danse med Nikoline, der som blot 16-årig fik konstateret kræft.  Sidste år dansede Michael Olesen med Hilda Heick i 'Vild med dans'.  Dette års 'Vild med dans - Knæk Cancer' foregår på Det Kongelige Teater i København. "Det bliver en stor danseaften, der har til formål, at samle penge ind til Knæk Cancer og de seks dansepar glæder sig til at betræde de skrå brædder og danse for det gode formål. På denne aften er der ingen der sendes ud af konkurrencen - i stedet samler vi en masse penge ind og der vil være flotte præmier på spil, når Vild Med Dans sender LIVE fra Det Kongelige Teater på en aften," står der om den særlige aften. Du kan se med i morgen, fredag, kl. 20.00 på TV 2.        

I morgen kan de mange Vild med dans-fans glæde sig til at se en gammel kending på dansegulvet.

Michael Olesen skal nemlig danse i dette års 'Vild med dans - Knæk Cancer'. Det afslører han på sin Instagram-profil

"Jeg er SÅ taknemmelig for at det kan lykkes og så glad over at jeg får lov til at være en del og støtte op om denne vigtige aften. ❤️
D.29 oktober er der knæk cancer aften i @vildmeddans på det @kglteater og jeg har fået lov til at danse med dette super seje menneske @nikoholm som selv kæmper med denne forfærdelige sygdom!!!
Vi glæder os til at vise jer vores dans, sprede noget god energi og forhåbentlig få samlet en masse penge ind til at støtte kampen mod kræft," skriver Michael Olesen i sit opslag. 

I år har Michael Olesen nemlig ikke været at finde på dansegulvet - og det er af en helt særlig årsag. For tre måneder siden blev han sammen med Joan Divine forældre til en lille søn, Felix. Parret har været i fertilitetsbehandling i ni år - og nu er de langt om længe forældre.

Et godt formål

Når 'Vild med dans - Knæk Cancer' blænder op for showet fredag, bliver det blandt andet med tre almindelige danskere, som har haft cancer tæt inde på livet.

Michael Olesen skal i år danse med Nikoline, der som blot 16-årig fik konstateret kræft. 

Sidste år dansede Michael Olesen med Hilda Heick i 'Vild med dans'. 

Dette års 'Vild med dans - Knæk Cancer' foregår på Det Kongelige Teater i København.

"Det bliver en stor danseaften, der har til formål, at samle penge ind til Knæk Cancer og de seks dansepar glæder sig til at betræde de skrå brædder og danse for det gode formål. På denne aften er der ingen der sendes ud af konkurrencen - i stedet samler vi en masse penge ind og der vil være flotte præmier på spil, når Vild Med Dans sender LIVE fra Det Kongelige Teater på en aften," står der om den særlige aften.

Du kan se med i morgen, fredag, kl. 20.00 på TV 2.