Midt i sorgen: TV 2-stjerne med lykkelig nyhed

08/2/23 15:08

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-stjerne, der på det seneste har fået flere dårlige nyheder, har nu grund til at smile lidt igen.

Komiker og skuespiller Hadi Ka-koush har for nylig afsløret, at han har mistet sin far, der var blevet erklæret terminal, fik han havde KOL.

Ikke nok med, at han har mistet sin far, så er det også kommet frem, at TV 2 har valgt at sætte 'Natholdet' på pause, hvor han overtog rollen som vært efter Anders Breinholt.

Midt i den store sorg, det er at have mistet sin far, har Hadi Ka-koush dog fået lidt af smile over.

Den kendte skuespiller og komiker, der bl.a. er kendt for at være den ene halvdel af 'Adam og Noah', men også får sin rolle i julekalenderen 'Tinka', har nemlig fået at vide, at han skal være far igen.

Det er ikke ham selv, der har valgt at dele med offentligheden, at han kan se frem til snart at kalde sig far endnu engang.

Derimod er det hans kone stylisten Elham Kavousi, der ifølge SE og HØR har delt et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt en række billeder, hvor man tydeligt kan se, at babybulen vokser.

Som tekst til de fine billeder, har hun skrevet følgende: 'Når tre bliver til fire'.

Siden hun har delt den lykkelige nyhed, er det strømme ind med hilsner og lykønskninger. Bl.a. har kendisser som Neel Rønholt, Christiane Schaumburg-Müller, Alice Brunsøe og Heino Hansen kommenteret.

Parret har i forvejen en søn, der er 4 år gammel. Inden længe kan han dog kalde sig storebror, mens Elham Kavousi og Hadi Ka-koush kan se frem til, at de får udvidet deres familie, så den snart består af fire personer.

Parret er meget private, og det er først for ganske nyligt, at den kendte komiker og vært har valgt at tale offentligt om sin hustru.