Mor deler før- og efterbilleder af datterens første skoledag: Nu griner hele internettet

Af: Ida Hansson

|

21/08/2023

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Første skoledag er energikrævende- det kan Lyla skrive under på.

Lige nu læser andre også

Første skoledag er en stor dag i livet, og som de fleste nok ved, så kan store begivenheder godt suge energi. 

Stacey McCullagh har nu delt sjove før- og efterbilleder af sin datters første skoledag. På det første billede er datteren Lyla ét stort smil, og hun er helt klar til livets første skoedag.

Stacey McCullagh sagde, at hun var "emotionel, men glad" for at vinke fire-årige Lyla afsted på sin første dag i St Mark's Primary School i Barrhead, i onsdags.

Foto: Privat

Men den 40-årige mor kunne ikke lave være med at gine, da hun senere på eftermiddagen kom hjem og fandt Lyla på dørtrinnet efter, hvad der tilsyneladende havde været en utrolig trættende første skoledag.

På billederne, som blev delt med mediet Daily Record, ser man en smilende Lyla fuld af forventning.

Men på det andet billede, taget sidst på dagen, ser man en sovende Lyla, der hviler hovedet i søsters skød. 

Foto: Privat

Da familien ankom til huset, indså Stacey, at hun havde tabt sine nøgler, så hun efterlod Lyla og søsteren Lucy Ann i et par minutter, mens hun gik for at møde den person, der havde fundet dem.

Men da hun vendte tilbage kort tid efter, blev Stacey ret overrasket over at se, at Lyla var faldet i søvn. Staceys latter formåede at vække Lyla, og kom derefter ind i huset, hvor hun sov i yderligere halvanden time på sofaen.

Da Stacey spurgte Lyla, hvad hun havde lavet i skolen, der gjorde hende så træt, sagde Lyla, at hun havde "leget med sand." Det skriver Daily Record.

Heldigvis var Lyla helt klar til skole næste morgen.

Foto: Privat

Anbefalet til dig