Mor deler vandene: Du gætter aldrig hvad hun vil døbe sin datter

22/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er ikke altid nemt at finde det helt rigtigt navn til sit lille barn.

Mest læste i dag

Det med navne er ikke altid helt let. Der er utrolig mange at vælge imellem, og med tiden er det også blevet mere- og mere almindeligt, at forældre vil finde et helt 'unikt' navn sine kære små.

For nogle er det vigtigt, at navnet har en historie eller særlig betydning, og for andre kan det være noget helt andet der er afgørende.

En kommende mor delere nu vandene på internettet efter at have afsløret, at hun vil kalde sin datter 'Cinderella'. Altså, Askepot på dansk.

Den kommende mor tog til Reddit for at spørge brugerne, hvad de syntes om hendes Disney-navn, efter hun delte det med sin kæreste.

Spoiler alert, hendes partner var bestemt ikke imponeret. Det skriver Ladbible.

"Hej venner! Jeg skrev tidligere her om pigenavne, og I gav mig smukke navne, men nu har jeg brug for jeres mening om et navn. Min kæreste synes, det er dumt, og at folk vil gøre grin med hende, men jeg synes, det er sødt?" skriver hun og fortsætter:

"'Cinderella'", og jeg synes, at Cindy eller Ella ville være søde kaldenavne. Jeg vil slet ikke have, at hun bliver gjort til grin, men for mig er det sødt.. alle input er værdsat."

Navnet gjorde mange Reddit-brugere tvivlsomme.

"Belle eller Ariel er søde prinsessenavne. Navnet Cinderella er ikke noget man påfører et menneske. Det er ok for en kat eller en hamster, men en lille pige... Med al respekt, nej skat, nej," skrev en bruger.

"Jeg er børnehavelærer, og der var en lille pige på skolen, der hed Cinderella. Ingen gjorde grin med hende (som jeg kender til), men de kunne helt sikkert drille, især da blev lidt ældre," advarede en anden bruger.

Selvom dette navn ikke ligefrem er øverst på manges liste, er det bestemt ikke det værste børnenavn.

For nylig gik en mor viralt for at navngive sin søn Alpha Mael (stavet Mael, hvilket betyder prins eller høvding), fordi det lød som det 'mandligste' navn.

Anbefalet til dig