Musikere med bøn til danskerne: Bliv hjemme

To danske musikere har en bøn til danskerne. Bliv hjemme.
Mandag den 20. marts udkom singlen ”Bliv Hjemme” med artisterne D-ON & Emma Green. Den er tilgængelig på alle førende streamingtjenester

Mest læste i dag

Hør sangen her https://fanlink.to/blivhjemme - Del den for at sprede budskabet.

Singlen omhandler de danske tilstande under coronakrisen, og den har særligt fokus på, at vi skal lytte til, hvad eksperterne siger og blive hjemme. Artisterne bag ligger vægt på, at situationen er alvorlig, og at sangen derfor er lavet med et seriøst budskab.

”Vi har bare prøvet at sætte ord på de følelser og tanker som vi selv – og mange andre gennemgår i de her dage,” siger Emma Green om singlen.

Baggrund i Odense Assholes og Melodi Grand Prix

De to artister bag singlen har meget forskellige baggrunde. D-ON, der lyder det borgerlige navn Dion Rasmussen, er nok mest kendt som en af rapperne fra Odense Assholes.

”Selvom jeg er mest kendt for OA, kan det godt være lidt en last, når jeg laver musik, som skal tages seriøst,” fortæller Dion og understreger, at sangen ikke er ironisk. Sangen er ment som et modsvar til de ironiske sange, der har floreret på de sociale medier på det seneste om samme emne.

Lene Krogh, der er personen bag Emma Green, har blandt andet medvirket i Melodi Grand Prix 2008, hvor hun var en del af et sangskriverteam til sangen 'Spanish Soul', hvor hun også sang kor.

”Det er dødvigtigt, at vi netop nu passer på hinanden, og står sammen hver for sig,” siger Lene, der også er tilmeldt regionskorpset indenfor Corona-assistance.

Karantæneramte danskere skal med i musikvideoen

D-ON og Emma Green har planer om at lave en noget anderledes musikvideo. Deres håb er, at de kan få danskerne til at mime til sangen og samle videoklippene til en musikvideo.

”Rigtig mange danskere er hjemsendte, og det er deres følelse vi forsøger at beskrive i singlen. Derfor er det nærliggende at invitere dem med i musikvideoen,” siger D-ON.

Har man lyst til at være med i musikvideoen, er alt man skal gøre at filme sig selv mime til sangen, og sende det til kontakt@nyheder24.dk

Sangen kan høres https://fanlink.to/blivhjemme

 

Anbefalet til dig