Nabo satte hegn op på deres grund: Så tog de genial hævn

13/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok / @unbewreathable
Husejere tog genial hævn efter en del af deres grund var havnet hos naboen.

Mest læste i dag

De fleste foretrækker et godt naboskab, men skel kan danne rammen om en svær nabostrid.

En kvinde og hendes familie valgte at tage sagen i egen hånd, da de fandt ud af, at en del af deres grund var havnet hos naboen efter de satte et hegn mellem dem.

For at undgå konflikter, bad de deres nabo om rykke det - men uden held. Derfor så de ingen anden mulighed end at fjerne hver og én planke og stable dem "pænt" til naboen.

Det skriver Mirror.

Husejeren - som går under brugernavnet @unbewreathable på TikTok - delte en video af to mænd, der fjerner hegnet, og skrev: "Min nabos hegn er på vores ejendom... Vi har bedt dem om at samarbejde med os for at rette det... De nægtede... Så her vi er!"

Opslaget, der er delt for en uge siden, har i skrivende stund fået omkring 13 millioner visninger og 8.200 kommentarer, som alle har delte meninger.

Nogle er enige med husejeren, og ville have gjort det samme, mens andre ville have takket naboerne for at sætte et gratis hegn op og spare dem 5.000 pund.

Efterfølgende har hun delt en video, hvor der står: "Hegnet er sat op! Intet drama overhovedet! Vi elsker det!! Nogle gange skal der sættes grænser!!"