Nedtur rammer Silas Holst: Mister job

08/11/20 08:13

Kasper

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Den populære danser har mistet sit job.

I aften klokken 20.00 skulle Silas Holst have indtaget dansegulvet sammen med sin parter Nukáka Coster-Waldau i ‘Vild med dans’. Men corona-virussen er kommet i vejen, og det betyder, at parret ikke skal danse i aften.

Årsagen skal findes i, at Silas Holst har været i nær kontakt med en, der er smittet med coronavirus. Det er sket i forbindelse med hans arbejde på musicalen ‘Dirty Dancing’ som han medvirker i ved siden af tv-programmet. Men det er ikke kun tjansen i ‘Vild med dans’, der er påvirket af virussen. 

Mister job i Aarhus

“De resterende Dirty Dancing-forestillinger i november 2020 er desværre aflyst.”

Sådan står der, når man klikker sig ind på Musikhuset i Aarhus’ hjemmeside. Det betyder, at Silas Holst mister sit job. Han spillede hovedrollen som Johnny Castle i den populære musical, men det er nu fortid.

“Vi tester holdet hver uge med vores egne test, og det er en tekniker, der potentielt er smittet. Nu skal vedkommende så testes i det offentlige system. Teknikeren har været i kontakt med skuespillerne, og derfor tør vi ikke tage nogen risiko. Vi går virkelig med livrem og seler her, men det skal vi også,” siger Musikhuset kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj, til Århus Stiftstidende.

Gået i isolation

Silas Holst har valgt at gå i isolation efter, at det er blevet klart, at han har været tæt på en coronasmittet.

“Selv om jeg har taget alle forholdsregler, er jeg nu alligevel endt i en situation, hvor jeg har været tæt på en covid smittet på min arbejdsplads i Århus. Jeg har ingen symptomer og føler mig ikke sløj,” skriver han på Instagram og tilføjer:

“Men selvfølgelig tager jeg det alvorligt og har valgt at isolere mig, som regeringen og Sundhedsstyrelsen foreskriver, for ikke at være en smitterisiko for andre.”

Alle de tests, som den populære har taget indtil videre, har været negative.