Nick spiste banan fra Lidl: Så fik han en klam overraskelse

23/9/22 05:49

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nick fik sig en gevaldig overraskelse, da han spiste sin banan fra Lidl.

Det er enhver persons frygt, at der pludselig kommer et insekt ud af det stykke frugt, man skal til at sætte tænderne i. Endnu værre er det, hvis man først har sat tænder i det, og pludselig kan se, at der er et halvt insekt tilbage.

Smagen af insekt var ikke det, som 49-årige Nick Southam blev budt på, men det var - ifølge undertegnede - en langt værre overraskelse der ventede ham.

Nick havde købt en klase bananer i Lidl, og da han kom hjem, ville han indtage en af dem.

Han åbnede bananen op som man plejer, og begyndte at spise den. Halvvejs igennem bananen opdagede han, at der var en lille klump på siden af den. Han tænkte dog ikke videre over det, og spiste resten af bananen.

Da han var færdig, tog han en kniv og skar hul på den lille klump, og så begyndte den store rædsel. Pludselig stod det nemlig ud med utallige små edderkopper, der kravlede frem fra bananen.

Den rædselsslagne Nick skyndte sig at finde sit kamera frem, hvorefter han tog et billede af en af edderkopperne. Det billede uploadede han på iSpot, en hjemmeside hvor folk kan hjælpe med at identificere dyr og insekter.

Edderkoppen blev identificeret til at være den såkaldte ‘Phoneutria’ som stakker fra brasilien, og det er en yderst farlig en af slagsen. Dens bid kan resultere i menneskedød, og derfor skal man helst holde sig på afstand, hvis man ligesom Nick, pludselig støder på dem i sin banan.

Den brasilianske edderkop kan blive helt op til 20 centimeter lang.

“Jeg fandt ud af, at de er blandt de farligste edderkopper i verden. Det er lidt interessant, men også lidt skræmmende,” lyder det fra Nick Southam ifølge medie LadBible.