Nicklas Bendtner rasende på Philine

Den tidligere landsholdsangriber er stærkt utilfreds med sin tidligere partner.

Det var Philine Roepstorff, der offentliggjorde, at hun og Nicklas Bendtner var gået hver til sit. Det gjorde hun, da hun delte en video på de sociale medier, hvori hun forklarer, at hun og Nicklas er gået fra hinanden.

Tilsyneladende var det ikke aftalt med Nicklas Bendtner, der i det seneste afsnit 'Bendtner & Philine' afslører, at det førte til en rødglødende telefon hos ham. Det skriver HER og NU.

"Da jeg står op, så har jeg bare, jeg ved ikke hvor mange ubesvarede opkald og beskeder. Så tænkte jeg bare: 'Hvad fanden sker der?'. Jeg kan ikke huske, der var noget, hvor folk burde ringe mig ned," lyder det fra den tidligere fodboldspiller, der bestemt ikke er tilfreds. 

Til en start troede han, at der var sket noget med nogen, som han holder af, og det var årsagen til, at så mange havde forsøgt at kontakte ham, mens han sov. 

Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var det, der lå til grund for, at han var blevet bombarderet med både opkald og beskeder. Derimod skyldtes det, at Philine havde valgt at dele den føromtalte video, hvori hun afslører, at hun ikke længere er i et forhold med Nicklas Bendtner. 

På trods af, at det næppe kom som en overraskelse for den tidligere fodboldspiller, at de to ikke længere dannede par, er han bestemt ikke tilfreds med, at hun valgte at dele videoen.

"Jeg synes jo, det er lidt dårlig stil, at jeg skal vågne og skal til at svare på en masse ting og tage stilling til en masse ting, som jeg godt kunne have vidst på forhånd, så jeg var lidt forberedt. Så at jeg selv skal ind og se den her latterlige video, for ligesom at kunne forholde mig til, hvad jeg skal sige og gøre," siger Nicklas Bendtner også i 'Bendtner & Philine'.