Nicklas Bendtner træffer stor beslutning: Har sagt farvel til alle

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere fodboldspiller har truffet en stor beslutning. Han har sagt farvel til både ansatte og spillere på sit CS:GO-hold.

Mest læste i dag

Det kom som lidt af en overraskelse for mange, at Nicklas Bendtner, der har en fortid som professionel fodboldspiller, havde valgt at kaste sin kærlighed over CS:GO (skydespillet Counter-Strike, red.).

Faktisk var han blevet så forelsket i både CS:GO og E-sport, at han besluttede sig for at søsætte sit eget hold.

Nu har det vist sig, at det ikke er gået helt, som han havde håbet på, da der er sket store omstruktureringer på holdet.

Kun otte måneder efter at have søsat sit CS:GO-hold Prosapia, har Nicklas Bendtner nu truffet et stort valg om at sige farvel til alle, der er en del af organisationen. Det gælder både spillere og personale.

Det blev meldt ud af det danske hold på det sociale medie Twitter ifølge Ekstra Bladet.

Her fremgår det også, at det skyldes, at holdet har et 'ønske om en omstrukturering', hvilket har fået dem til at afskedige både spillere og personale.

I slutningen af marts skrev mediet Dust2.dk, at Nicklas Bendtner havde i sinde at trække stikket på Prosapia, men en rådgiver for den tidligere fodboldspiller afkræftede dette kort tid efter.

Hvorvidt det ender med, at han lukker helt ned for sit hold i denne omgang, vides dog ikke. På Twitter skriver det danske hold, at de håber, at de snart kan melde nyt ud om, hvordan fremtiden skal se ud.

Da han i september sidste år søsætte sit projekt og CS:GO-hold, forklarede han, at det ikke var en del af hans planer, at han selv skulle i kamp for holdet.

På trods af, at det ikke var en del af hans planer, endte han ifølge Ekstra Bladet med at komme i kamp i november sidste år, hvor han deltog i en opvisningskamp i forbindelse med BLAST Premier Fall Final-finalen i Royal Arena.

Anbefalet til dig