Nikolaj Lie Kaas erkender: 'Det var virkelig ikke fedt'

Foto: Black Corsair / Wikipedia

Den kendte skuespiller har for nylig oplevet bagsiden af medaljen ved at være succesfuld skuespiller.

50-årige Nikolaj Lie Kaas oplevede for nylig, at der er en bagside af medaljen ved at være skuespiller med international succes.

For nylig måtte han nemlig undvære sin hustru Anne og deres to døtre i hele otte måneder. Det skyldtes, at han var på optagelse i England, hvor han skulle indspille tredje sæson af hitserien 'Britannia', der blandt andet kan streames på HBO Nordic. 

Nu er det dog overstået, og den succesfulde skuespiller ser frem til at tilbringe sommeren i familiens sommerhus, ligesom en tur til Italien også er en del af planerne. 

"Jeg var hjemme et par weekender, men jeg har aldrig været så længe væk. Det var virkelig ikke fedt, fortæller skuespilleren, der fik tid til at tænke over sine prioriteringer," fortæller Nikolaj Lie Kaas ifølge HER og NU

Skuespilleren afslører, at sådanne tidspunkter medfører, at han overvejer, hvorfor han har valgt den karrierevej, han har valgt. Han fortæller dog også, at han er glad for, at det nu er overstået, og at han kan gå rundt hjemme i haven med familien. 

"Man overvejer virkelig, hvorfor man laver det her. Men altså, nu er jeg igennem det og glad for at gå rundt i haven med dem, og så glemmer man det hele," siger Nikolaj Lie Kaas. 

Når Lars von Triers legendariske serie om det gode og det onde med Rigshospitalet, 'Riget', vender tilbage med sin tredje og sidste sæson, er Nikolaj Lie Kaas også med. Derfor ser det ikke ud til, at den 50-årige skuespiller har lagt skuespillet fra sig, efter turen til England.

I tredje sæson af den populære serie, der har fået titlen 'Riget Exodus', skal Lie Kaas spille rollen som Filip Naver, der ifølge Berlingske er en indebrændt reservelæge ved navn Filip Naver.