Nu åbner Fie Laursen op om forholdet til Boris Laursen

24/1/23 08:27

Ida Hansson

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Nu svarer influenceren på spørgsmålet om, hvordan forholdet er til storebror Boris.

Forholder mellem influencer Fie Laursen og storebror Boris Laursen har være mindst sagt turbulent. Det ene øjeblik har de været bedte venner, og det næste øjeblik har der ikke været andet end kold luft mellem de to realitysøskende. 

Men i en Q&A på sin instagram svarer influenceren nu på, hvordan forholdet er til Boris.

"Kommer du nogensinde til at åbne op omkring dog og Boris?" spørger en følger.

"Nej. Ikke så længe min forældre lever. Det har jeg lovet dem. Men jeg sender ham kun kærlighed. He is my blood. Alle kan have brug for afstand til hinanden. Vi har været meget igennem, og den slags rager ikke alle andre. Jeg er en voksen kvinde, en mor. Vil aldrig vise Mateo at vi involverer et helt land i familie ting! Min holdning er ligemeget hvor man står, så smider man aldrig hinandens liv ud og sårer hinanden. Vi er familie," skriver Fie Laursen som svar.

Hvordan forholdet er mellem de to søskende er altså svært at sige, men efter alt at dømme, så sender den 26-årige influencer altså kun kærlighed til sin storebror.

Fie Laursen ser ud til at leve det fede liv i Marbella. Hun har stor succes på mediet OnlyFans, hvor hun dagligt publicerer 'film for voksne'.

Følger man Fie Laursen inde på Instagram, så vil man også se, at hun lige nu stråler af kærlighed.

Der er nemlig kommet en mand ind i influencerens liv. Hun har tidligere fortalt, at de arbejder sammen med OnlyFans, men det lader altså til, at de også danner par når kameraerne slukker.

Manden hedder Tobias Friberg, parret har ifølge Fie Laursen gået i folkeskole sammen.

Dog er følgerne meget i tvivl om, hvorvidt Fie Laursen og Tobias Friberg faktisk ER et par i virkeligheden... det må tiden vel vise.