Nu afslører TV 2: Denne dato vender populært program tilbage

14/12/21 04:58

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Nu er datoen sat.

Har du ondt i håret 1. januar og kan kun overskue at se tv og spise pizza, så har TV 2 et bud på, hvad du kan se i fjernsynet på årets første dag.

Den nye sæson af  ‘X Factor’ har nemlig premiere 1. Januar. Det afsløres på Instagram i en video, hvor man også får et glimt af dommertrioen, der i år består af jazzmusiker og komponist Thomas Blachman, producer og DJ Martin Jensen samt sanger og sangskriver Kwamie Liv.

De tre 'X Factor'-dommere anno 2022. Fra venstre: Martin Jensen, Kwamie Liv og Thomas Blachmann. Foto: Lasse Lagoni/ TV 2.

De tre 'X Factor'-dommere anno 2022. Fra venstre: Martin Jensen, Kwamie Liv og Thomas Blachmann. Foto: Lasse Lagoni/ TV 2.

Det er første gang, at Kwamie Liv er en del af programmet, og det ser hun frem til. 

“Jeg ser det som en unik mulighed for at springe ud i noget nyt og udfordrende, hvor jeg både vil kunne give fra mig og selv lære rigtig meget. Jeg kender følelsen af at have en passion og en drøm, og jeg ser frem til at dele ud af de erfaringer, jeg har gjort mig som sanger og sangskriver - og ikke mindst som menneske,” forklarer hun i en pressemeddelelse fra TV 2 og tilføjer:

“Jeg er spændt på at møde alle de håbefulde talenter fra hele landet. At dele deres håb og sårbarhed med seerne derhjemme og at være med til at formidle deres talent så godt, som jeg overhovedet kan, bliver en stor oplevelse, siger Kwamie Liv, der også glæder sig til at arbejde sammen med de to andre dommere.

Når 'X Factor' får sæsonpremiere 1. januar er det fjerde gang, TV 2 står bag programmet. Thomas Blachman har været med i alle sæsoner på TV 2, mens Martin Jensen var med for første gang i den seneste sæson i 2021.