Nu bryder Britney Spears' mand tavsheden

Af: Ida Hansson

|

08/12/2022

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britney Spears' mand Sam Asghari har åbnet op for fans om, hvorfor hans kone har besluttet at trække sig tilbage fra "traumatiserende" sociale medier.

Mest læste i dag

Britney Spears' mand skrev i en Instagram-storie at platformene kan være 'traumatiserende' for den 41-årige sangerinde og bad fans om at passe på med at være for 'overbeskyttende'.

"Sociale medier kan være traumatiserende. Nogle gange er det godt at holde en pause. Hun har sin stemme og er en fri kvinde. Jeg har respekt for hendes privatliv, og jeg beskytter det hele tiden. Tak til alle hendes beskyttende fans," skrev han midt i frygt fra fans om, at Britney ikke har kontrol over sine egne sociale mediekonti," skrev han.

I en anden storie skrev han: "I mit job er jeg nødt til at deltage i mange begivenheder. Det ville være min ære, hvis hun var med. For hende er de ting ikke sjove. De er hektiske og fyldt med stress."

Sam afsluttede sin udtalelse med at skrive: "Jeg har altid respekteret og støttet hendes privatliv med alt. Jeg beder jer støttende og beskyttende fans om at gøre det samme."

Sams udtalelse kommer efter, at Britney vakte bekymring ved at deaktivere sin Instagram-konto tidligere på ugen, hvilket gjorde det til fjerde gang inden for de seneste fem måneder. Det skriver Mirror.

Britney slettede sin Instagram-konto tilbage i midten af ​​november, efter at have nægtet at slutte sig til sin mand Sam Asghari på en Instagram Live.

"Jeg vil ikke hoppe ind, jeg har ikke noget at sige. Jeg vil ikke tale med dem lige nu," sagde hun dengang.

Tilbage i oktober slettede Britney også sin konto efter at have fortalt om, hvordan hendes familie behandlede hende under hendes konservatorium.

Britney postede også nøgenbilleder af sig selv i badet, dækkede sig selv med en lille blomster-emoji og placerede hænderne over sine bryster.

Anbefalet til dig