Nu er datoen sat: Her vender kæmpe TV 2-hit tilbage

Foto: Shutterstock.com

Fans kan godt begynde at glæde sig.

I otte år har seerne kunne følge livet på Andersens Badehotel - måske bedre kendt som "Badehotellet", hvor stamgæsterne hver sommer holder ferie.

Hr. Weyse, Amanda, Otilia, Fru Fjeldsø og mange flere, er kendte og elskede karakterer, som seerne hver sæson glæder sig til et gensyn med.

Nu kan fans godt begynde at glæde sig.

Fra venstre er det Edith (Ulla Vejby), Amanda (Amalie Dollerup), Otilia (Merete Mærkedahl) og Ane (Mia Helene Højgaard). Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Ifølge Billed Bladet rammer den 9. sæson af ‘Badehotellet’ nemlig snart. Den kommende sæson får premiere mandag den 7. februar 2022.

“Når vi vender tilbage til ‘Badehotellet’ her i niende sæson, er vi kommet til sommeren 1945. Besættelsen af Danmark er forbi. De tyske soldater, der har beslaglagt hotellet de sidste fire år, er rejst,” fortæller Hanna Lundblad, der sammen med Stig Thorsboe er forfatter på serien. 

 ’Badehotellet’ blev prisbelønnet 

TV 2 blev belønnet af de danske seere, da publikumspriserne SVEND blev uddelt under filmfestugen i Svendborg tidligere på året. Her gik begge tv-priser til TV 2 og til successerien ’Badehotellet’.

Peter Hesse Overgaard som hr. Aurland i sæson 7. Foto: Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Det var femte gang i de seneste seks år, at ’Badehotellet’ blev hædret af publikum med SVEND Prisen som årets danske tv-dramaserie. Prisen gik til ’Badehotellet’s ottende sæson, som er den hidtil mest sete sæson af serien.

Der var mere hæder til ’Badehotellet’, da skuespiller Birthe Neumann blev hædret som årets skuespiller i en tv-serie for rollen som fru Olga Fjeldsø.