Nu er der nyt fra Hans Pilgaard: “Et spørgsmål om liv og død”

26/4/22 11:34

Ida Hansson

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Nu kommer Hans Pilgaard med en spændende opdatering.

Han er et kendt ansigt for de fleste danskere, og man skal vidst have boet under en sten, for ikke at vide, hvem Hans Pilgaard er. 

Vi kender ham blandt andet fra programmer som 'Mandags Chancen', 'Go' Aften Danmark', 'Hvem vil være millionær', 'Tilbage til 9. A' og mange flere. 

Hans Pilgaard kunne sidste år fortælle, at han arbejdede på et projekt der kommer til efteråret 2022. Med sin gode ven Rune Nyggard, som også var med til at lave programmet 'Tilbage til 9.A', er Hans Pilgaard nu igang med optagelserne til det nye program. 

Så gør vi det igen. Tar chancen. Med hjerteblod, uden manuskript. Med passion, uden sikkerhedsnet. Med tvivlen, troen og hinanden! Rune og jeg har fået mod på mere efter “Tilbage til 9A” på TV2. Så nu handler det om “Et spørgsmål om liv og død”.
Mere kan vi ikke afsløre endnu. Første optagedag på en ny rejse med ukendte stop undervejs," skriver han på sin Instagram og fortsætter:

Har sgu sommerfugle i maven - men jeg genkender dem! De er nemlig gode venner og gode guides. Gennem tvivl, tro og trods! Den slags der er gode rejsekammerater, når vi laver noget (tv) med hjertet - og når vi tar hinanden i hænderne og griber livet.Lige her. Lige nu! Ha’ den bedste mandag aften derude og pas på sommerfugle, hjerteblod og rejsekammeraterne! Kh Hans."

Foto: Instagram/@hanspilgaard

Foto: Instagram/@hanspilgaard

Selvom projektet fortsat er ret så hemmeligt, så kan Hans Pilgaard afsløre at det er "skide sjovt". 

Ellers afsløres der ikke meget om det nye program. Dog kan den 58-årige tv-vært fortælle, at der bliver brugt nogle elementer fra programmet 'Tilbage til 9.A' i det nye program. 

"Det er noget af det, der virkede i ”9.A.”, som vi vil bruge på noget andet, som man kender i forvejen, men aldrig har set sådan før. Det bliver mindre personligt, for det er mere nogle andre, der bliver hovedpersoner," har Hans Pilgaard udtalt.

Den kære tv-vært regner med, at programmet kan rulle over skærmen til efteråret.