Nu er det afgjort: Denne løve er danskernes favorit

21/1/21 10:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen / DR
Der er ikke nogen tvivl om, hvem danskerne mener er den mest populære løve i Løvens Hule.

YouGov har foretaget en undersøgelse for B.T., som taler sit klare sprog omkring, hvilken løve der er mest populær.

Løverne består af Jesper Buch, Jacob Risgaard, Mia Wagner, Christian Arnstedt og Jan Lehrmann. 

716 danskere i et repræsentativt udsnit, der alle har set Løvens Hule, er blevet spurgt om, hvilken løve der er deres favorit. Og her indtager Jacob Risgaard altså førstepladsen med 30 procent af stemmerne.

Det er noget som i den grad glæder ham:

“Jeg har sgu aldrig vundet noget før. Sidste år vandt jeg en forårspris, som så blev aflyst på grund af corona. Og så er det sgu godt nok at han ligger nummer to, så hans ego ikke bliver for stort,” siger Jacob Risgaard og refererer til hans gode ven og løve-kollega Jesper Buch. 

Jacob Risgaard lægger heller ikke skjul på, at han er både glad og stolt over førstepladsen. Til B.T. fortæller han, at han er stolt og beæret over, at danskerne har taget ham til sig. 

Med 24 procent af stemmerne indtager Jesper Buch andenpladsen.

Er stadig løvernes konge

“At han prøver at ligge nummer et, det synes bare er dejligt - og det smiler jeg ad. Jeg ved godt hvorfor han ligger nummer et. Han har givet den gas og så kan jeg køre det lidt mere seriøst ved siden af, hvis jeg skal provokere lidt. Så må vi se på et andet tidspunkt. Jeg er stadig løvernes konge,” lyder det fra Jesper Buch.

Den nye sæson er allerede i fuld gang og blandt andet Henrik Andersen, fik Jacob Risgaard med som investor, i virksomheden LIKEconcrete. 

På kort tid tog han løverne med storm, med sit gode humør og sans for humor.

Undervejs i præsentationen fik Jesper Buch hurtigt kaldt Henrik for en “koldbøtte” - det var dog med et stort smil og i en kærlig mening, hvor han også understregede at alle kan være “koldbøtter”.

Efter sin præsentation og forhandling med Jacob Risgaard forlod han igen hulen. Aftalen med Jacob Riisgaard lød på, at han nu skal eje 33 procent af virksomheden.