Nu er det slut: Dette par forlader 'Vild med dans' i aften

Foto: Shutterstock

Fem par indtager dansegulvet i aftenens udgave af 'Vild med dans', men kun fire par går videre.

Der er kun fem par tilbage i denne sæson af 'Vild med dans'. Efter aftenens program, går kun fire af dem videre til næste uge.

Et hurtigt kig på tallene viser, at det bliver Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen, der i aften må vinke permanent farvel til dansegulvet.

Hos Danske Spil, hvor man kan spille på, hvem der stemmes hjem, giver de kun 2,20 gange igen, hvis Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen forlader programmet.

De er dog tæt efterfulgt af et andet par. Danske Spil giver nemlig 2,50 gange igen, såfremt det bliver Micki Cheng og Jenna Bagge, der må forlade programmet i denne omgang.

Der er dog meget lille tvivl om, at det er de to par, der kommer i omdans. Da det giver hhv. 1,18 og 1,25 gange igen, hvis det er Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen samt Micki Cheng og Jenna Bagge, der kommer i omdans.

På tredjepladsen finder man Lise Rønne og Silas Holst, der ellers tidligere har været klare favoritter til at vinde hele konkurrencen. Den plads har de måtte give afkald på, da den nu indtages af Pernille Blume og Morten Kjeldgaard.

Derfor er det naturligvis også Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der vurderes at have mindst risiko for at blive stemt hjem fredag den 12. november.

Spiller man på, at det er elitesvømmeren og hendes dansepartner, der sendes hjem, giver væddemålet hele 18 gange igen, hvis man rammer plet.

Selvom Pernille Blume og Morten Kjeldgaard er favoritter, er de dog tæt forfulgt af Jimilian Ismaili og Asta Björk, der også vurderes at have rigtig gode chancer for at vinde.

Danske Spil giver nemlig 2,25 gange igen, hvis Pernille Blume og Morten Kjeldgaard vinder hele programmet, mens de giver 2,50 gange igen, hvis det er Jimilian Ismaili og Asta Björk, der løber med sejren.