Nu er det snart slut for populært DR-program

21/5/21 11:52

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu må de trofaste seere snart vinke farvel.
Det hele startede sidste år, hvor Philip Faber kort efter corona-nedlukningens start, var at finde på skærmen i programmet "Fællessang".    Det samlede danskerne "sammen, hver for sig" til sang - og blev med lynets hast, et kæmpe seer-hit.   Tilbage i august blev programmet overtaget af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, der nu starter dagen hver dag med "Morgensang" på DR.    Nu synger programmet på sidste vers og vil blive sendt for sidste gang den 31. maj. 
Det er dog uvist hvorvidt det er definitivt slut for programmet, eller om der i fremtiden vil komme mere "Morgensang".   De to værter fortalte fredag morgen i programmet, at det nu snart stopper. Det skriver BILLED-BLADET.   "Nu lakker det jo snart mod enden," lød det fra Kaya Brüel i programmet fredag.   Du kan dog fortsat synge med hver morgen, resten af maj.

Dykker med kronprinsen

Dog kan seerne glæde sig til et nyt program med kronprinsen, nemlig programmet "Kongehuset på Færøerne", der har premiere den 24. maj.   Her har et andet folkekært ansigt også været med bag kameraet - nemlig Mikkel Midé Erichsen, som danskerne har kunne følge på TV 2 i programmet "Kurs mod fjerne kyster".
Emil Midé Erichsen har nemlig været med som en del af produktionen, på dykket i det færøske farvand. 

Det betyder at han endnu en gang har fået æren af, at dykke med kronprins Frederik. De to dykkede nemlig også sammen sidste år, da familien Beha fik besøg af kronprinsen på båden, på deres tur rundt i de danske have.