Nu er ventetiden forbi: Efter 14 år gik Remees drøm i opfyldelse

10/5/22 08:10

Ida Hansson

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu kan Remee langt om længe vise sit nye projekt frem.

Det er 14 år siden, Remee Jackman for første gang kiggede på nogle helt særlige ferieboliger i Tyrkiet og fik en drøm om at eje stedet og renovere ferieboligerne.

14 år er lang tid - også selvom at gode ting tager tid plus at Rom ikke blev bygget på en enkelt dag, så er 14 år lang tid. Remee har valgt at være vedholdene, og det lønner sig nu for den 47-årige producer. 

“Jeg har bare drømt om det her sted, siden jeg så det første gang, men har slået det ud af hovedet og tænkt, det aldrig blev en mulighed. Men så i forbindelse med noget tøj møder jeg en, der hedder Jacob, som er halvt tyrkisk og halvt dansk, og så fortæller han mig den historie, at han lige har købt det her hotel i Alanya, og så var jeg bare sådan…, siger Remee i ‘Remee & Mathilde’ og tilføjer:

“Altså det der Banana resort? Altså det har jeg jo brugt år på. Jeg har 82 siders rapport fra det sted. Den finder vi så frem, og det viser sig, at alt det, vi drømte om at lave dengang, det vil han lave nu. Og så var jeg bare sådan, det skal jeg være med i”.

Da Remee så stedet første gang, havde han selv lige fået en feriebolig i området og drømte om at bygge noget ekstraordinært på stranden foran huset.

Den store drøm er nu blevet en realitet, og det glæder ikke overraskende den ambitiøse Remee, som foruden boligbranchen også har været en del af flere eksklusive natklubber i København.

Instagram

Instagram