Nu kan du godt glæde dig: En af danskernes favoritter vender tilbage på skærmen

Foto: Shutterstock

Mange har sikkert ventet på premieredatoen - og nu varer det ikke længe.

Nu er ventetiden snart forbi. Om lidt over to uger er der nemlig premiere på en ny sæson, af det særdeles populære DR-program Kender du typen.

Det skriver BILLED-BLADET.

Som de fleste trofaste seerne nok er klar over, så bliver det ikke helt som det plejer - programmet er nemlig ikke med Mads Steffensen

Når programmet vender tilbage, er det med en ny vært. Det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, "Ultra Nyt", som nu sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup skal gå på opdagelse i kendte menneskers hjem.

'Kender Du Typen?' vender tilbage den 30. juni på DR1. Foto: Karsten Mud / Søren Ewald Ebbesen / DR.

Anna Lin afløser Mads Steffensen, der valgte at stoppe som vært i DR ved årsskiftet. Det er et skridt, hun glæder sig meget til at tage.

“Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil,” siger Anna Lin i en pressemeddelelse.

I fuld gang

I marts afslørede Anna Lin, at optagelserne til programmet var i gang.

“Sig hej til typen! Vi er i fuld gang med “Kender Du Typen”-optagelser, og det er sååå sjovt. Jeg håber, I vil tage godt imod mig, når det rammer skærmen,” skrev hun til Instagram-opslaget.

“Et lysende talent”

Redaktionschef for 'Kender Du Typen?' Søren Bo Hansen glæder sig over, at Anne Lin har sagt ja. Han kalder hende et "lysende talent’".

“Anna Lin er et af de lysende talenter i DR, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at påtage sig opgaven som vært på ’Kender Du Typen?’ Vi er overbeviste om, at hun kommer med en nysgerrighed og friskhed, og kan udfordre Flemming og Anne med nye og overraskende spørgsmål,” siger Søren Bo Hansen.

Første afsnit af den nye sæson kan se på DR1 30. juni kl 20:00 eller på DRTV.