Nu kan du godt glæde dig til 9. sæson af Badehotellet: Afslører stor ændring

01/03/2021

Sarah Steenfeldt

Nu løfter TV 2 sløret for, at Badehotellet igen næste år blænder op for endnu en sæson.

Mest læste i dag

For mange fans har det sikkert været en vemodig mandag aften, for det sidste afsnit af Badehotellets ottende sæson har netop rullet over skærmen. 

Men er du én af dem som allerede savner hotellet - så er der godt nyt. Du kan nemlig glæde dig til 2022 - for der slår Badehotellet endnu en gang dørene op. Allerede nu løfter TV 2 dog sløret for, at det bliver med en stor ændring.

Forfatterparret Hanne Lundblad og Stig Thorsboe, som står bag serien fortæller nu, at der altså kommer til at være gået hele tre år, næste gang at vi får et gensyn med Amanda, Philip, Otilia og alle de andre vi kender fra Badehotellet. Det skriver TV 2.

Når Badehotellet vender tilbage hedder året nemlig 1945.

Det ville ikke have været muligt

"Når vi vender tilbage til 'Badehotellet' i næste sæson, springer vi til befrielsessommeren 1945, for det skal vise sig, at 1941 blev den sidste sommer, de mange strandhoteller langs Vesterhavet kunne holde åbent under krigen," lyder det fra forfatterparret.

Senest har sæson syv og otte foregået i starten af krigen, i år 1940 og 1941.

Gæsterne har med alt magt forsøgt at nyde ferien og glemme alt om tyskernes indtog - men i slutningen af krigen vil det være umuligt for gæster på badehoteller ved Vesterhavet at holde en normal ferie, fortæller de. 

"Fra 1942 blev adgangen til vandet spærret af med pigtråd, da værnemagten begyndte at opføre deres omfattende bunkersbyggeri i klitterne og minering af strandene. De forvænte badegæster måtte derfor pænt blive hjemme og vente på, at krigen og besættelsen en dag fik en ende," fortæller Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Den dag kom som bekendt 4. maj 1945.

Parret løfter ikke sløret for meget mere end at Amanda bestemt er klar til at slå dørene til hotellet op, i håb om, at både ansatte og gæster vender tilbage. 

Resten må de mange fans vente i spænding på.