Nu løfter Badehotellet sløret: Se første klip fra sæson 9. her

24/1/22 13:36

Sarah Steenfeldt

Foto: TV 2/ Mike Kollöffel
Nu vender Badehotellet snart tilbage - og allerede nu afslører TV 2 første klip.

Den 7. februar slår Badehotellet dørene op til den 9. sæson.

Det er allerede tidligere blevet afsløret, at vi i den kommende sæson er hoppet et par år frem i tiden. 

Årsagen til dette er, at det var umuligt for danskerne at holde ferie på de danske badehoteller under den tyske besættelse. Derfor er vi nu sprunget frem til tiden efter befrielsen af Danmark.

Det er desuden også blevet afsløret at Amanda har fået sig en lille datter og at hr. Weyses ukendte datter dukker op på Badehotellet i den 9. sæson.

Og nu hvor 9. sæson altså er lige på trapperne, har TV 2 nu delt første klip fra den kommende sæson på Badehotellets Facebook-side.

I klippet ser det ud til, at Amanda vender tilbage til Badehotellet for første gang efter besættelsen af tyskerne. Og man kan da ogs tydeligt se i klippet, at tyskerne har besøgt Badehotellet, mens gæsterne ikke kunne være der.

Seerne kan roligt glæde sig

Den kommende sæson bliver desuden den korteste hidtil. Den kommer nemlig 'kun' til at bestå af fem afsnit, mens de tidligere har bestået af alt mellem 6-8 afsnit.

Oprindeligt var planen at Badehotellets 9. sæson skulle bestå af seks afsnit. 

Men sådan blev det ikke - blandt andet fordi coronapandemien har spændt ben.

"Grunden til, at sæson 9 kun består af fem afsnit, skyldes ganske enkelt, at vi ikke har kunnet nå at producere mere, selv om det var ambitionen at lave seks afsnit," lyder det fra Katrine Vogelsang der er fiktionschef hos TV 2.

Dog understreger TV 2, at de mange trofaste fans roligt kan glæde sig.

"Vi tør endnu engang godt love, at produktionen har overgået sig selv og kommer med en stærk og flot sæson, når vi har premiere til februar," lyder det fra Katrine Vogelsang. 

Der er premiere på Badehotellets 9. sæson den 7. februar på TV 2 og allerede søndag den 6. februar på TV 2 Play.