Nu løftes sløret i populært TV 2-program: Endelig sker det

Foto: Shutterstock

Nu spidser det til i denne sæson af Bachelor på TV 2 - og i denne uge bliver Casper og Jaffers sidste rose uddelt.

I snart otte uger har Casper jagtet kærligheden i det græske ø-hav - den "anden" bachelor, Jaffer, kom ind i programmet da der var 13 kvinder ud af 18 tilbage. 

Begge har de datet og lært kvinderne at kende, mens de løbende har uddelt roser til de kvinder, som de ønskede at lære endnu bedre at kende. Nu har eventyret dog snart nået vejs ende og de to bachelorer skal snart uddele deres sidste rose, til den kvinde som de håber på en fremtid med.

Denne byder på magiske dates, svære beslutninger, ulykkelig afsked og ikke mindst spirende kærlighed.

Der sker desuden også noget stort for Jaffer - han får nemlig sit første "Bachelor-kys" i løbet af den sidste uge af programmet. 

Når de romantiske dates med boblebad, champagne og kys til begge bachelorer lakker mod enden, vil det være tid til, at Casper og Jaffer skal træffe den svære beslutning.

Store ambitioner for Bachelor 

Siden 2002 har progremmet "Bachelor" haft kæmpe succes i både USA, Sverige og England. For første gang er det nu blevet sendt på dansk tv, hvor TV 2 har kunne blænde op for den allerførste danske udgave nogensinde. 

Programmet stammer oprindeligt fra USA, hvor det fik en særdeles varm modtagelse. Siden har intet mindre end 35 lande verden over, til sammen lavet 2200 timers Bacelor-programmer.

De mange trofaste Bachelor-fans har hver uge kunne se nye afsnit på TV 2 PLAY - og der er en helt særlig grund til, hvorfor det er netop her, at programmerne vises.

"Vi har kæmpe ambitioner for TV 2 PLAY, og vi tror på, at kærligheden er størst af alt. Derfor passer det os perfekt at være de første i Danmark til at præsentere et af verdens største kærlighedsformater. TV 2 PLAY er i fornem fremgang, og derfor er det helt centralt, at vi bliver ved med at sikre, at TV 2 PLAY har nyt indhold til alle danskere året rundt. Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk," lyder det fra Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

Du kan se dagens nye afsnit allerede nu, på TV 2 PLAY.