Nu præsenterer DR Mads Steffensens afløser

05/2/21 10:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Svend Thomsen / DR
Nu afslører DR hvem der overtager Mads Steffensens værtspost i Kender du typen.

Faste seere har ventet i spænding på, at finde ud af hvem der skal overtage værtsposten efter Mads Steffensen i Kender du typen. 

Programmet er et af de mest populære på DR1, hvor seerne kan følge med, når de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup går på opdagelse i kendte danskeres hjem, for at gætte hvem der bor der. Normalt er det Mads Steffensen der er vært - men i slutningen af december annoncerede han, at han nu skulle på nye eventyr. 

Så nu annoncerer DR hvem seerne fremover kan glæde sig til at se som vært, når Kender du typen ruller over skærmen. Det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, Ultra Nyt, som nu kommer til at tage de to livsstilseksperter med gennem kendissernes hjem. 

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Anna Lin er nok mest kendt hos de mindste som vært på Ultra Nyt, der guider børnene gennem både store og små nyheder, ligesom mange børn sikkert glæder sig til at se hende som vært ved årets MGP den 27. februar. Nu får den mere voksne del at befolkningen så også glæde af hendes selskab i det klassiske DR1-program Kender du typen.

"Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil," siger Anna Lin.

Livsstilseksperterne glæder sig

Nyheden bliver taget godt imod af eksperterne på programmet.

“Anna Lin er et dejligt frisk pust, som jeg tror vil komme med en masse god energi til programmet. Og så er hun virkelig nysgerrig på livsstil og tendenser,” siger Anne Glad.

Den anden halvdel af ekspert-makkerparret, Flemming Møldrup, supplerer:

"Er det rigtigt?! Det glæder jeg mig til."

Optagelserne til den nye sæson går i gang i løbet af de kommende uger.